Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor son dakika golüyle 1 puanı kurtardı

SPOR 27.02.2022 - 16:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Suvermez Kapadokyaspor son dakika golüyle 1 puanı kurtardı

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup mücadelesinde Suvermez Kapadokyaspor, Talasgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
  BAL Ligi 3.Bölge 3.Grup mücadelesinde Suvermez Kapadokyaspor lider Talasgücü Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın 41.dakikasında Talasgücü Belediyespor Muhammet’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken karşılaşmada ilk yarı skorla sona erdi.   Karşılaşmanın ikinci yarısında ortada bir oyun oynanırken Suvermez Kapadokyaspor 90+5.dakikada Yakup Zengin’in kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-1 eşitliği yakaladı. Mücadelede başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.   Maç sonu ortalık karıştı   Suvermez Kapadokyaspor ile Talasgücü Belediyespor karşılaşması 1-1 sona ermesinin ardından ise maç sonu saha karıştı. Suvermez Kapadokyaspor oyuncunun Talasgücü Belediyesporlu futbolculara müdahale etmesi sonrasında her iki takımında oyuncuları birbirine girerken Suvermez Kapadokyspor taraftarları da sahaya yabancı madde attı. Jandarma ekipleri çıkan olayları güçlükle sakinleştirdi.
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup mücadelesinde Suvermez Kapadokyaspor, Talasgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grup mücadelesinde Suvermez Kapadokyaspor lider Talasgücü Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın 41.dakikasında Talasgücü Belediyespor Muhammet’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken karşılaşmada ilk yarı skorla sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ortada bir oyun oynanırken Suvermez Kapadokyaspor 90+5.dakikada Yakup Zengin’in kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-1 eşitliği yakaladı. Mücadelede başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

 

Maç sonu ortalık karıştı

 

Suvermez Kapadokyaspor ile Talasgücü Belediyespor karşılaşması 1-1 sona ermesinin ardından ise maç sonu saha karıştı. Suvermez Kapadokyaspor oyuncunun Talasgücü Belediyesporlu futbolculara müdahale etmesi sonrasında her iki takımında oyuncuları birbirine girerken Suvermez Kapadokyspor taraftarları da sahaya yabancı madde attı. Jandarma ekipleri çıkan olayları güçlükle sakinleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.