Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor son dakika golüyle 1 puanı aldı

SPOR 12.03.2023 - 18:39, Güncelleme: 12.03.2023 - 18:39
 

Suvermez Kapadokyaspor son dakika golüyle 1 puanı aldı

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Talasgücü Belediyespor karşısında 1 puanı maçın uzatma dakikalarında bulduğu gol ile kurtardı.
  BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Talasgücü Belediyespor’u konuk etti. Konuk ekip Talasgücü Belediyespor karşılaşmanın 33.dakikasında Ramazan Taş’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında zaman zaman etkili olan Suvermez Kapadokyaspor, rakip kalede gol ararken konuk ekip Talasgücü Belediyespor ise kontra ataklar ile Suvermez Kapadokyaspor kalesini yokladı. Mücadelenin 90+3.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor Anıl Bircan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirirken maçta 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu mücadele sonrasında Suvermez Kapadokyaspor ligde 35 puan ile 4.sıradaki yerini korudu.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Talasgücü Belediyespor karşısında 1 puanı maçın uzatma dakikalarında bulduğu gol ile kurtardı.

 

BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Talasgücü Belediyespor’u konuk etti. Konuk ekip Talasgücü Belediyespor karşılaşmanın 33.dakikasında Ramazan Taş’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında zaman zaman etkili olan Suvermez Kapadokyaspor, rakip kalede gol ararken konuk ekip Talasgücü Belediyespor ise kontra ataklar ile Suvermez Kapadokyaspor kalesini yokladı. Mücadelenin 90+3.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor Anıl Bircan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirirken maçta 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu mücadele sonrasında Suvermez Kapadokyaspor ligde 35 puan ile 4.sıradaki yerini korudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.