Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor rakibini gole boğdu

SPOR 03.03.2024 - 16:18, Güncelleme: 03.03.2024 - 16:18
 

Suvermez Kapadokyaspor rakibini gole boğdu

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Karaman Gençlerbirliği’ni 5-0 mağlup etti.
  BAL Ligi 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 18.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Karaman Gençlerbirliği’ni konuk etti. Mücadelenin henüz 10.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor Mehmet Burak’ın kaydettiği gol maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin 35.dakikasında ev sahibi ekip Mahmut Dalğıç ile maçta durumu 2-0’a getirirken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor 57.dakikada İbrahim, 71.dakikada Bilal ve 81.dakikada Mustafa Kaya’nın kaydettiği goller ile sahadan 5-0 galip ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Karaman Gençlerbirliği’ni 5-0 mağlup etti.

 

BAL Ligi 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 18.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Karaman Gençlerbirliği’ni konuk etti. Mücadelenin henüz 10.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor Mehmet Burak’ın kaydettiği gol maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin 35.dakikasında ev sahibi ekip Mahmut Dalğıç ile maçta durumu 2-0’a getirirken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor 57.dakikada İbrahim, 71.dakikada Bilal ve 81.dakikada Mustafa Kaya’nın kaydettiği goller ile sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.