Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor, Mersin’den eli boş döndü

SPOR 03.12.2023 - 19:01, Güncelleme: 03.12.2023 - 19:01
 

Suvermez Kapadokyaspor, Mersin’den eli boş döndü

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 8.haftasında deplasmanda karşılaştığı Anamur Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.
  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 8.haftasında Mersin deplasmanında Anamur Belediyespor ile karşılaştı. Anamur Ören Stadında saat 14.00’te başlayan mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha atak oyun sergileyen ev sahibi ekip Anamur Belediyespor maçında 61.dakikasında Orhan Yüksel’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra mücadele karşılıklı ataklar ile devam ederken karşılaşmanın 90 dakikası Anamur Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu maçın ardından Anamur Belediyespor 20 puan ile liderliğini sürdürürken Suvermez Kapadokyaspor ise 9 puan ile 9.sıraya geriledi.
Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 8.haftasında deplasmanda karşılaştığı Anamur Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 8.haftasında Mersin deplasmanında Anamur Belediyespor ile karşılaştı. Anamur Ören Stadında saat 14.00’te başlayan mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha atak oyun sergileyen ev sahibi ekip Anamur Belediyespor maçında 61.dakikasında Orhan Yüksel’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra mücadele karşılıklı ataklar ile devam ederken karşılaşmanın 90 dakikası Anamur Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu maçın ardından Anamur Belediyespor 20 puan ile liderliğini sürdürürken Suvermez Kapadokyaspor ise 9 puan ile 9.sıraya geriledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.