Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor, kendi evinde farklı mağlup oldu

SPOR 18.02.2024 - 18:27, Güncelleme: 18.02.2024 - 18:27
 

Suvermez Kapadokyaspor, kendi evinde farklı mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Sarayönü Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.
  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor grupta 3.sırada yer alan Sarayönü Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın 22.dakikasında konuk ekip Berkay Toker’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken 30.dakikada ise konuk ekip Burak Evren’in kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Suvermez Kapadokyaspor Mücahit Emre Sivri’nin kırmızı kart ile oyundan atılmasıyla mücadeleye 10 kişi devam ederken konuk ekip 67.dakikada Nizamettin Emirhan Kılıç ile maçta 3-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sarayönü Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrılırken Suvermez Kapadokyaspor haftayı puansız kapattı.
Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Sarayönü Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor grupta 3.sırada yer alan Sarayönü Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın 22.dakikasında konuk ekip Berkay Toker’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken 30.dakikada ise konuk ekip Burak Evren’in kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Suvermez Kapadokyaspor Mücahit Emre Sivri’nin kırmızı kart ile oyundan atılmasıyla mücadeleye 10 kişi devam ederken konuk ekip 67.dakikada Nizamettin Emirhan Kılıç ile maçta 3-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sarayönü Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrılırken Suvermez Kapadokyaspor haftayı puansız kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.