Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor deplasmandan şen şakrak döndü

SPOR 09.10.2022 - 20:24, Güncelleme: 09.10.2022 - 20:24
 

Suvermez Kapadokyaspor deplasmandan şen şakrak döndü

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin ikinci haftasında deplasmanında karşılaştığı Başkent Şafakspor’u 2-0 mağlup etti.
BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin ikinci haftasında Başkent Şafakspor ile deplasmanda karşılaştı. Mücadeleye hızlı başlayan Suvermez Kapadokyaspor maçın ilk dakikalarından itibaren gol için rakip kaleye yüklenirken Suvermez Kapadokyaspor aradığı golü 26.dakikada tecrübeli futbolcu Anıl Bircan’ın ayağından buldu. Karşılaşmada ilk yarı Suvermez Kapadokyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken karşılaşmanın ikinci yarısında mücadele orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Karşılaşmanın 87.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor Mustafa’nın kaydettiği gol ile karşılaşmada 2-0 öne geçerken 90 dakikada da bu skorla sona erdi. Ligde ilk iki maçta 6 puana ulaşan Suvermez Kapadokyaspor ligin 3.haftasında Ankara T.K.İ.’yi konuk edecek.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin ikinci haftasında deplasmanında karşılaştığı Başkent Şafakspor’u 2-0 mağlup etti.

BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin ikinci haftasında Başkent Şafakspor ile deplasmanda karşılaştı. Mücadeleye hızlı başlayan Suvermez Kapadokyaspor maçın ilk dakikalarından itibaren gol için rakip kaleye yüklenirken Suvermez Kapadokyaspor aradığı golü 26.dakikada tecrübeli futbolcu Anıl Bircan’ın ayağından buldu. Karşılaşmada ilk yarı Suvermez Kapadokyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken karşılaşmanın ikinci yarısında mücadele orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Karşılaşmanın 87.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor Mustafa’nın kaydettiği gol ile karşılaşmada 2-0 öne geçerken 90 dakikada da bu skorla sona erdi.

Ligde ilk iki maçta 6 puana ulaşan Suvermez Kapadokyaspor ligin 3.haftasında Ankara T.K.İ.’yi konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.