Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor, BAL Ligine devam dedi

SPOR 19.04.2023 - 17:08, Güncelleme: 19.04.2023 - 17:08
 

Suvermez Kapadokyaspor, BAL Ligine devam dedi

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Suvermez Kapadokyaspor, Ürgüpspor’u 2-0 mağlup etti.
  Gazi Stadyumunda oynanan Bölgesel Amatör Lig baraj mücadelesinde BAL Liginde bu sene Nevşehir’i temsil eden Suvermez Kapadokyaspor ile 1.Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan Ürgüpspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısına hızlı başlayan Suvermez Kapadokyaspor 14.dakikada Muzaffer’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısı karşılıklı ataklar ile geçerken Ürgüpspor beraberlik golü ararken Suvermez Kapadokyaspor ise aradaki farkı açmak için Ürgüp kalesine yüklendi. Mücadele zaman zaman gergin anların yaşanmasına neden olurken karşılaşmanın uzatma dakikalarında Suvermez Kapadokyaspor Halil Can Durmuş’un kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Mücadelenin geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Suvermez Kapadokyaspor sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Suvermez Kapadokyaspor 2023-2024 futbol sezonunda da Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeye devam edecek.
Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Suvermez Kapadokyaspor, Ürgüpspor’u 2-0 mağlup etti.

 

Gazi Stadyumunda oynanan Bölgesel Amatör Lig baraj mücadelesinde BAL Liginde bu sene Nevşehir’i temsil eden Suvermez Kapadokyaspor ile 1.Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan Ürgüpspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısına hızlı başlayan Suvermez Kapadokyaspor 14.dakikada Muzaffer’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısı karşılıklı ataklar ile geçerken Ürgüpspor beraberlik golü ararken Suvermez Kapadokyaspor ise aradaki farkı açmak için Ürgüp kalesine yüklendi. Mücadele zaman zaman gergin anların yaşanmasına neden olurken karşılaşmanın uzatma dakikalarında Suvermez Kapadokyaspor Halil Can Durmuş’un kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Mücadelenin geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Suvermez Kapadokyaspor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Suvermez Kapadokyaspor 2023-2024 futbol sezonunda da Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.