Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Süslü, Cumhuriyet’in 100.yılı mesajı yayımladı

NEVŞEHİR 27.10.2023 - 09:55, Güncelleme: 27.10.2023 - 09:55
 

Süslü, Cumhuriyet’in 100.yılı mesajı yayımladı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü mesajında: “ Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır. Cumhuriyet; milletimizin birlik içinde vermiş olduğu varoluş mücadelesinin, azim, fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla ölümsüzleştirmesidir. Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü mesajında: “ Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır. Cumhuriyet; milletimizin birlik içinde vermiş olduğu varoluş mücadelesinin, azim, fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla ölümsüzleştirmesidir.
Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.