Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sürpriz yapayım derken sobelendi

BELEDİYELER 30.09.2020 - 11:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sürpriz yapayım derken sobelendi

Nevşehir'in tanınmış, genç ressamı Gülhan Kartal, Ortahisar belediyesinde değim yerinde tam anlamıyla sobelendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in tanınmış, genç ressamı Gülhan Kartal, Ortahisar belediyesinde değim yerinde tam anlamıyla sobelendi.     AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'e yaptığı kara kalem portresini hediye etmek için Başkanın makamına giden Ressam Gülhan Kartal'a başkan Ateş'in hoş bir sürprizi vardı.    Ressam Kartal'ın bir portresini kendisi belediyeye gelmeden yaptıran Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş portreyi genç ressama hediye ederken, onunda kendisine kara kalem portresini kabul etti.  
Nevşehir'in tanınmış, genç ressamı Gülhan Kartal, Ortahisar belediyesinde değim yerinde tam anlamıyla sobelendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in tanınmış, genç ressamı Gülhan Kartal, Ortahisar belediyesinde değim yerinde tam anlamıyla sobelendi.  

 

AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'e yaptığı kara kalem portresini hediye etmek için Başkanın makamına giden Ressam Gülhan Kartal'a başkan Ateş'in hoş bir sürprizi vardı. 

 

Ressam Kartal'ın bir portresini kendisi belediyeye gelmeden yaptıran Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş portreyi genç ressama hediye ederken, onunda kendisine kara kalem portresini kabul etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.