Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suriyeli sığınmacı Kızılay çadırı ile motosikletini koruyor, Civelek ne yapıyor?

GÜNCEL 03.04.2023 - 10:39, Güncelleme: 03.04.2023 - 10:46
 

Suriyeli sığınmacı Kızılay çadırı ile motosikletini koruyor, Civelek ne yapıyor?

Nevşehir’de bir Suriyeli kendisine ait motosikletini Kızılay çadırı ile koruması gazeteci Muammer Başer’in objektiflerine yansıdı.
  Nevşehir’de Suriye uyruklu bir kişi Kızılay’a ait olan çadır ile motosikletini korumaya alması gazeteci Muammer Başer’in objektiflerine yakalandı.  Suriyeli sığınmacının Kızılay’a ait çadırı nasıl ve kim tarafından aldığı bilinmezken özellikle Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında depremzede vatandaşlar çadır bulamazken Suriyeli sığınmacının Kızılay’a ait çadır ile motosikletini korumaya alması tepkilere neden oldu. Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek sosyal medya hesaplarından vatandaşların yardımlarını kendi yardımlarıymış gibi paylaşmak yerine Suriyeli sığınmacının Kızılay çadırına nasıl ulaştığını kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyoruz.     Fotoğraf: Muammer Başer  
Nevşehir’de bir Suriyeli kendisine ait motosikletini Kızılay çadırı ile koruması gazeteci Muammer Başer’in objektiflerine yansıdı.

 

Nevşehir’de Suriye uyruklu bir kişi Kızılay’a ait olan çadır ile motosikletini korumaya alması gazeteci Muammer Başer’in objektiflerine yakalandı.  Suriyeli sığınmacının Kızılay’a ait çadırı nasıl ve kim tarafından aldığı bilinmezken özellikle Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında depremzede vatandaşlar çadır bulamazken Suriyeli sığınmacının Kızılay’a ait çadır ile motosikletini korumaya alması tepkilere neden oldu.

Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek sosyal medya hesaplarından vatandaşların yardımlarını kendi yardımlarıymış gibi paylaşmak yerine Suriyeli sığınmacının Kızılay çadırına nasıl ulaştığını kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyoruz.

 

 

Fotoğraf: Muammer Başer

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.