Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sosyal medya dolandırıcısı 13 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 12.01.2024 - 21:15, Güncelleme: 12.01.2024 - 21:15
 

Sosyal medya dolandırıcısı 13 kişi tutuklandı

Nevşehir ile birlikte 8 ilde tatil vaadiyle yaklaşık 250 kişiyi dolandıran 19 şüpheliden 13’ü tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
  Sosyal medyadan sahte "kiralık bungalov" ilanlarıyla dolandırıcılık yapanların yakalanmasına yönelik Nevşehir merkezli, Isparta, Mersin, Konya, Samsun, Van, Adana, Osmani ve Batman’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 25 şüpheli gözaltına alındı.  Gözaltına alınan 25 şüpheliden 6’sı emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 19 kişi ise bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 19 şüpheliden 2’si savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen 17 kişiden 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 13 kişi ise tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.  
Nevşehir ile birlikte 8 ilde tatil vaadiyle yaklaşık 250 kişiyi dolandıran 19 şüpheliden 13’ü tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Sosyal medyadan sahte "kiralık bungalov" ilanlarıyla dolandırıcılık yapanların yakalanmasına yönelik Nevşehir merkezli, Isparta, Mersin, Konya, Samsun, Van, Adana, Osmani ve Batman’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 25 şüpheli gözaltına alındı.  Gözaltına alınan 25 şüpheliden 6’sı emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 19 kişi ise bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 19 şüpheliden 2’si savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen 17 kişiden 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 13 kişi ise tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.