Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehit Uzman Onbaşı Kabayel için Nevşehir’de tören düzenlendi

GÜNCEL 08.05.2023 - 10:43, Güncelleme: 08.05.2023 - 10:47
 

Şehit Uzman Onbaşı Kabayel için Nevşehir’de tören düzenlendi

Nevşehir'de trafik kazasında şehit olan Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.
  Dün akşam görevinin bitmesiyle Güzel Yurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Şehit Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinde tören düzenlendi. JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törene şehidin yakınlarının yanı sıra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bahittin Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve şehidin mesai arkadaşları katıldı. Birliğindeki törende ilk olarak şehit için saygı duruşunda bulunuldu. Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel'in duasından sonra şehidin naaşı memleketi Isparta'ya gönderilmek üzere Kapadokya Havalimanına getirildi. Kapadokya Havalimanında düzenlenen törenin ardından Şehit Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel'in naaşı memleketi Isparta'ya gönderildi.  
Nevşehir'de trafik kazasında şehit olan Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

 

Dün akşam görevinin bitmesiyle Güzel Yurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Şehit Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinde tören düzenlendi.

JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törene şehidin yakınlarının yanı sıra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bahittin Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve şehidin mesai arkadaşları katıldı. Birliğindeki törende ilk olarak şehit için saygı duruşunda bulunuldu.

Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel'in duasından sonra şehidin naaşı memleketi Isparta'ya gönderilmek üzere Kapadokya Havalimanına getirildi. Kapadokya Havalimanında düzenlenen törenin ardından Şehit Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel'in naaşı memleketi Isparta'ya gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.