Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehit Gazi Sen Birlik ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi

NEVŞEHİR 11.03.2020 - 09:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şehit Gazi Sen Birlik ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi

Nevşehir Şehit Gazi Sen Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli toplantıda, şehit ve gazi sen üyeleri ve aileleri bir araya geldiler.
  Nevşehir Şehit Gazi Sen başkanı İsmail Karabıyık ve yönetim kurulu üyeleri Düzenlenen toplantıda, şehit ve gazi yakınları ile bir araya geldi. Dualar ile başlayan yemekte şehitler dualarla anıldı.   Yemeğin  ardından davetlilere hitap eden Şehit Gazi Sen İl  Başkanı İsmail Karabıyık, “ sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum”ailemiz her geçen gün daha da büyüyor ne kadar karalama kampanyası yapsalar da bizlerin kendileri gibi sendikacılık yapmayıp bir aile olmamızı ve şehit gazilerimizin  ve yakınlarının yanında olup bir aile olmamızı istemeyenlere bugün tekrar gösterdik ki biz çok büyük bir aileyiz hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim dedi. Karabıyık, “Biz burada özgürce nefes alabiliyorsak, özgürce ibadetimizi yapabilip yaşayabiliyorsak bunu  şehitlerimizin sayesinde olduğunu biliyoruz. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda verdiğimiz şehitlerimizden bugün terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize dek tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Mekânları cennet olsun. Tüm gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.” diye konuştu.
Nevşehir Şehit Gazi Sen Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli toplantıda, şehit ve gazi sen üyeleri ve aileleri bir araya geldiler.

 

Nevşehir Şehit Gazi Sen başkanı İsmail Karabıyık ve yönetim kurulu üyeleri Düzenlenen toplantıda, şehit ve gazi yakınları ile bir araya geldi. Dualar ile başlayan yemekte şehitler dualarla anıldı.

 

Yemeğin  ardından davetlilere hitap eden Şehit Gazi Sen İl  Başkanı İsmail Karabıyık, “ sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum”ailemiz her geçen gün daha da büyüyor ne kadar karalama kampanyası yapsalar da bizlerin kendileri gibi sendikacılık yapmayıp bir aile olmamızı ve şehit gazilerimizin  ve yakınlarının yanında olup bir aile olmamızı istemeyenlere bugün tekrar gösterdik ki biz çok büyük bir aileyiz hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim dedi. Karabıyık, “Biz burada özgürce nefes alabiliyorsak, özgürce ibadetimizi yapabilip yaşayabiliyorsak bunu  şehitlerimizin sayesinde olduğunu biliyoruz. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda verdiğimiz şehitlerimizden bugün terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize dek tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Mekânları cennet olsun. Tüm gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.