Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehit Furkan Demir Anadolu Lisesi'nde Mevlid Kandili programı düzenlendi

EĞİTİM 26.09.2023 - 16:03, Güncelleme: 26.09.2023 - 16:03
 

Şehit Furkan Demir Anadolu Lisesi'nde Mevlid Kandili programı düzenlendi

Nevşehir Şehit Furkan Demir Anadolu Lisesi’nde Mevlid Kandili dolayısıyla kandil özel programı düzenlendi.
  Nevşehir Şehit Furkan Demir Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatma Göker tarafından Mevlid Kandili günü dolayısıyla mevlid özel programı düzenlendi. Okul konferans salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Kazım Güzel, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İl Müftüsü Kazım Güzel düzenlenen programda Mevlid Kandili’nin önemi hakkında öğrencilere bilgiler verirken İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da okul idaresine böyle bir program düzenledikleri için teşekkür etti. Kandil programı okunan duaların ardından ikramların yapılmasıyla sona erdi.  
Nevşehir Şehit Furkan Demir Anadolu Lisesi’nde Mevlid Kandili dolayısıyla kandil özel programı düzenlendi.

 

Nevşehir Şehit Furkan Demir Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatma Göker tarafından Mevlid Kandili günü dolayısıyla mevlid özel programı düzenlendi. Okul konferans salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Kazım Güzel, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Müftüsü Kazım Güzel düzenlenen programda Mevlid Kandili’nin önemi hakkında öğrencilere bilgiler verirken İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da okul idaresine böyle bir program düzenledikleri için teşekkür etti.

Kandil programı okunan duaların ardından ikramların yapılmasıyla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.