Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehit Aksöz için Alacaşar köyünde Mevlid okundu

GÜNCEL 09.12.2023 - 15:39, Güncelleme: 09.12.2023 - 15:39
 

Şehit Aksöz için Alacaşar köyünde Mevlid okundu

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Alacaşar köyünde Hakkâri’de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz için okutulan Mevlid programına katıldı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2021 yılında Hakkari’de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz’ün şehadetinin seneidevriyesinde okutulan Mevlid programına katıldı. Alacaşar Köyü Cami’nde okunan Mevlid’in ardından Vali Fidan, kahraman şehidimizin ailesi ile bir süre görüştü. Alacaşar köyünde düzenlenen Mevlid programına Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu da katıldı.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Alacaşar köyünde Hakkâri’de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz için okutulan Mevlid programına katıldı.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2021 yılında Hakkari’de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz’ün şehadetinin seneidevriyesinde okutulan Mevlid programına katıldı. Alacaşar Köyü Cami’nde okunan Mevlid’in ardından Vali Fidan, kahraman şehidimizin ailesi ile bir süre görüştü.

Alacaşar köyünde düzenlenen Mevlid programına Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu da katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.