Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehir Tiyatrosu sahneleyeceği yeni oyunlar için çalışmalara başladı

KÜLTÜR-SANAT 12.05.2023 - 11:59, Güncelleme: 12.05.2023 - 12:00
 

Şehir Tiyatrosu sahneleyeceği yeni oyunlar için çalışmalara başladı

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu, Eylül ayında sahneleyeceği iki yeni oyun için çalışmalarına başladı.
  Nevşehir’de kültürel canlılığı arttırmak, gençlerin sosyal gelişimine katkı sağlamak ve tiyatroya ilgi duyan sanatseverlere destek olmak amacıyla kurulan Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, önümüzdeki aylarda iki yeni oyun ile sanatseverlerle buluşacak. Yaratıcı Drama ve Uygulama Tiyatro Eğitmeni Seza Derme yönetiminde 20 kişilik bir kadro ile çalışmalarını sürdüren grup, Eylül ayında sahnelemeye başlayacağı oyunlarından biri çocuklara diğeri ise yetişkinlere yönelik olacak. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinin ardından atölye çalışmalarına başlayan Şehir Tiyatrosu’nda, katılımcılara ses- nefes çalışmaları ve yaratıcı drama oyunları eğitimleri veriliyor  
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu, Eylül ayında sahneleyeceği iki yeni oyun için çalışmalarına başladı.

 

Nevşehir’de kültürel canlılığı arttırmak, gençlerin sosyal gelişimine katkı sağlamak ve tiyatroya ilgi duyan sanatseverlere destek olmak amacıyla kurulan şehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nev şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, önümüzdeki aylarda iki yeni oyun ile sanatseverlerle buluşacak. Yaratıcı Drama ve Uygulama Tiyatro Eğitmeni Seza Derme yönetiminde 20 kişilik bir kadro ile çalışmalarını sürdüren grup, Eylül ayında sahnelemeye başlayacağı oyunlarından biri çocuklara diğeri ise yetişkinlere yönelik olacak.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinin ardından atölye çalışmalarına başlayan Şehir Tiyatrosu’nda, katılımcılara ses- nefes çalışmaları ve yaratıcı drama oyunları eğitimleri veriliyor


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.