Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehir Tiyatrosu oyuncuları bu kez yetim ve öksüz çocuklar için oyunlarını sahneledi

KÜLTÜR-SANAT 28.03.2023 - 08:36, Güncelleme: 28.03.2023 - 08:45
 

Şehir Tiyatrosu oyuncuları bu kez yetim ve öksüz çocuklar için oyunlarını sahneledi

Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘Pinokyo’ adlı oyunlarını bu kez depremzede, yetim ve öksüz çocuklar için sahneledi.
  İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şubesince, yaşadıkları illerde depremlerden etkilenerek aileleri ile birlikte Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar ile Nevşehir’deki yetim ve öksüz çocuklar için iftar programı düzenlendi. Program iftar sonrası, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu tarafından ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyunu sahnelendi. Gökhan Eryılmaz’ın yönettiği ve Efza Nur Türkdönmez, Osman Gündüz, Gökçe Yiğit, Rafet Atan, Ali Sesveren, Mehmet Eren Çırak ve Rabia Özcan’ın rol aldığı oyunu çocuklar ilgiyle izledi.    
Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘Pinokyo’ adlı oyunlarını bu kez depremzede, yetim ve öksüz çocuklar için sahneledi.

 

İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şubesince, yaşadıkları illerde depremlerden etkilenerek aileleri ile birlikte Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar ile Nevşehir’deki yetim ve öksüz çocuklar için iftar programı düzenlendi.

Program iftar sonrası, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu tarafından ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyunu sahnelendi. Gökhan Eryılmaz’ın yönettiği ve Efza Nur Türkdönmez, Osman Gündüz, Gökçe Yiğit, Rafet Atan, Ali Sesveren, Mehmet Eren Çırak ve Rabia Özcan’ın rol aldığı oyunu çocuklar ilgiyle izledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.