Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Savran, Nevşehir'in gençleriyle buluştu

SİYASET 03.03.2024 - 11:59, Güncelleme: 03.03.2024 - 11:59
 

Savran, Nevşehir'in gençleriyle buluştu

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, gençlerle bir araya geldi. Yeni dönemde hayata geçireceği gençlik ve eğitim projelerinden bahseden Savran, gençlerden tam destek aldı.
  Görev süresi boyunca ‘Genç Dostu Belediye’ sloganıyla gençlerin eğitim hayatlarının her anında yanlarında yer alan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçimler öncesinde gençlerle buluşmasını sürdürüyor. Yeni dönemde ulaşım desteği, yardımcı ders kitabı ve soru bankası desteği, gençlik merkezleri gibi birçok gençlik ve eğitim projesini hayata geçirmeye hazırlanan Savran, gençlerin görüş ve önerilerini dinliyor. Son olarak AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Necati Yutbilir’in de katıldığı programda gençlerle bir kafede bir araya gelen Savran’a, gençler desteklerini belirterek başarılar diledi. Gençlerin şehrin her köşesinde kendilerini geliştirebilecekleri, keyifle vakit geçirebilecekleri imkanları sunmak için gençliğe yönelik yatırımları sürdüreceklerini söyleyen Savran, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte yeni yüzyıla yön vereceğiz. Spor, eğitim, teknoloji alanlarında şehrimizi gençlerimizin istekleri doğrultusunda geliştirmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin gözlerindeki ışıltı, yüreklerindeki çalışma azmi ile şehrimizi ve ülkemizi her noktada daha ileriye taşımaya olan inancımız tam.” dedi.  
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, gençlerle bir araya geldi. Yeni dönemde hayata geçireceği gençlik ve eğitim projelerinden bahseden Savran, gençlerden tam destek aldı.

 

Görev süresi boyunca ‘Genç Dostu Belediye’ sloganıyla gençlerin eğitim hayatlarının her anında yanlarında yer alan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçimler öncesinde gençlerle buluşmasını sürdürüyor. Yeni dönemde ulaşım desteği, yardımcı ders kitabı ve soru bankası desteği, gençlik merkezleri gibi birçok gençlik ve eğitim projesini hayata geçirmeye hazırlanan Savran, gençlerin görüş ve önerilerini dinliyor.

Son olarak AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Necati Yutbilir’in de katıldığı programda gençlerle bir kafede bir araya gelen Savran’a, gençler desteklerini belirterek başarılar diledi.

Gençlerin şehrin her köşesinde kendilerini geliştirebilecekleri, keyifle vakit geçirebilecekleri imkanları sunmak için gençliğe yönelik yatırımları sürdüreceklerini söyleyen Savran, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte yeni yüzyıla yön vereceğiz. Spor, eğitim, teknoloji alanlarında şehrimizi gençlerimizin istekleri doğrultusunda geliştirmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin gözlerindeki ışıltı, yüreklerindeki çalışma azmi ile şehrimizi ve ülkemizi her noktada daha ileriye taşımaya olan inancımız tam.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.