Sitenin sağında bir giydirme reklam

Savran, Lale Haber'de "Seçimin Nabzı" programına konuk oluyor

GÜNCEL 24.03.2024 - 00:48, Güncelleme: 24.03.2024 - 00:48
 

Savran, Lale Haber'de "Seçimin Nabzı" programına konuk oluyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran, 25 Mart Pazartesi akşamı Lale Haber sosyal medya hesaplarından katılacağı “Seçimin Nabzı” programında merak edilen soruları cevaplayacak.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken bir yandan da projelerini kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kala Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Seçimin Nabzı” programına konuk olacak. Savran bugüne kadar yaptığı çalışmaların yanı sıra bundan sonra Nevşehir için hazırlamış olduğu projeleri anlatacakken kamuoyu tarafından merak edilen tüm soruları cevaplayacak. 25 Mart Pazartesi günü saat 21.30’da başlayacak olan “Seçimin Nabzı” programını Lale Haber’in youtube ve facebook sayfalarından canlı olarak takip edebilirsiniz.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran, 25 Mart Pazartesi akşamı Lale Haber sosyal medya hesaplarından katılacağı “Seçimin Nabzı” programında merak edilen soruları cevaplayacak.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken bir yandan da projelerini kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kala Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Seçimin Nabzı” programına konuk olacak. Savran bugüne kadar yaptığı çalışmaların yanı sıra bundan sonra Nevşehir için hazırlamış olduğu projeleri anlatacakken kamuoyu tarafından merak edilen tüm soruları cevaplayacak.

25 Mart Pazartesi günü saat 21.30’da başlayacak olan “Seçimin Nabzı” programını Lale Haber’in youtube ve facebook sayfalarından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.