Sitenin sağında bir giydirme reklam

Savran, " Birlik ve beraberlikle her şeyi atlatacağız"

GÜNCEL 12.02.2023 - 22:23, Güncelleme: 12.02.2023 - 22:23
 

Savran, " Birlik ve beraberlikle her şeyi atlatacağız"

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, depremin en fazla hasar olan illerinden biri olan Hatay’da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 10 ilde yıkımlara neden olurken Nevşehir Belediyesi ekipleri ve Nevşehir’de birçok kamu kurum ve kuruluşu Hatay’da gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Hatay’da bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran burada yaptığı açıklamada bu yaşanılan büyük afeti tüm Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız dedi. Savran, “Deprem bölgelerinden en ağır hasar almış bölgelerinden biri olan Hatay’dayız.  Gerçekten çok bir durum, büyük bir felaket ile karşı karşıyayız. İlk günden itibaren hem devletimizin tüm unsurları, AFAD, bakanlarımız ve belediyeler olarak sahadayız. Gündüz sahada çalışmalar akşam ise yapılan çalışmaların değerlendirilmeleri yapılıyor.  Bakanlarımız halen buradalar. Türkiye büyük bir beraberlikle yaralarını sarmaya çalışıyor. İnşallah bugünleri birlik olarak atlatacağız. Nevşehir olarak da sahadayız. Nevşehir’imizin tüm kurumları burada.  Çevre ve Şehircilik Müdürümüz Mustafa Solmaz, Hatay Havalimanında Kapadokya Havalimanı Müdürümüz Serdar Yılmaz burada. Bizim belediye ekiplerimiz burada. Sağlık İl Müdürlüğü’müzün personelleri burada.  Tüm birimlerimiz ile savaşıyoruz. Belediyeler olarak da enkazdan sağ bir vatandaşımızı çıkartma çalışmalarımız devam ederken bir yandan da bu bölgenin belediye hizmetlerinin devam etmesi gerekiyor. Bizlerde buraların koordinasyonunu sağlamak amacıyla bir çaba içerisindeyiz. Milletimize tekrar geçmiş olsun, milletimizin başı sağ olsun.  Büyüklüğü ve sınırlarını tahmin etmekte çok güç ama bu birliktelikle bu çalışmayla her şeyi atlatacağız” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, depremin en fazla hasar olan illerinden biri olan Hatay’da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 10 ilde yıkımlara neden olurken Nevşehir Belediyesi ekipleri ve Nevşehir’de birçok kamu kurum ve kuruluşu Hatay’da gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Hatay’da bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran burada yaptığı açıklamada bu yaşanılan büyük afeti tüm Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız dedi. Savran, “Deprem bölgelerinden en ağır hasar almış bölgelerinden biri olan Hatay’dayız.  Gerçekten çok bir durum, büyük bir felaket ile karşı karşıyayız. İlk günden itibaren hem devletimizin tüm unsurları, AFAD, bakanlarımız ve belediyeler olarak sahadayız. Gündüz sahada çalışmalar akşam ise yapılan çalışmaların değerlendirilmeleri yapılıyor.  Bakanlarımız halen buradalar. Türkiye büyük bir beraberlikle yaralarını sarmaya çalışıyor. İnşallah bugünleri birlik olarak atlatacağız. Nevşehir olarak da sahadayız. Nevşehir’imizin tüm kurumları burada.  Çevre ve Şehircilik Müdürümüz Mustafa Solmaz, Hatay Havalimanında Kapadokya Havalimanı Müdürümüz Serdar Yılmaz burada. Bizim belediye ekiplerimiz burada. Sağlık İl Müdürlüğü’müzün personelleri burada.  Tüm birimlerimiz ile savaşıyoruz. Belediyeler olarak da enkazdan sağ bir vatandaşımızı çıkartma çalışmalarımız devam ederken bir yandan da bu bölgenin belediye hizmetlerinin devam etmesi gerekiyor. Bizlerde buraların koordinasyonunu sağlamak amacıyla bir çaba içerisindeyiz. Milletimize tekrar geçmiş olsun, milletimizin başı sağ olsun.  Büyüklüğü ve sınırlarını tahmin etmekte çok güç ama bu birliktelikle bu çalışmayla her şeyi atlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.