Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık İl Müdürlüğü o işletmeyi mühürledi

GÜNCEL 06.03.2024 - 19:51, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:53
 

Sağlık İl Müdürlüğü o işletmeyi mühürledi

Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü geçte olsa klinik ile ilgili açıklama zahmetinde bulundu.
  Nevşehir’de kaçak muayenehanede tedavi görmekteyken fenalaşarak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmasının ardından hayatını kaybeden Eda Özen’in ardından Sağlık İl Müdürlüğü tarafından geçte olsa bir açıklama yapılarak o işletmenin mühürlendiği bildirildi. Sağlık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “01.03.2024 tarihinde E.Ö. (39 yaş) isimli hasta Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine saat 11:30’da bilinç bulanıklığı ve nöbet ön tanısı ile getirilmiştir. Yapılan tetkikler ve istenilen konsültasyonlar sonucu hasta entübe edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştır. Yoğun bakım ünitesinde yapılan ek tetkikler ve değerlendirmeler neticesinde hastaya beyin ödemi tanısı konulmuş olup 02.03.2024 tarihinde saat 17:20’de ileri tetkik ve tedavi için Kayseri iline sevki sağlanmıştır.  Müdürlüğümüzce bahsi geçen konu ile ilgili olarak gerekli incelemeler ivedilikle başlatılmış ve elim olayın meydana geldiği, daha önce tarafımıza ruhsat başvurusu bulunmayan kaçak işletme dün itibari ile mühürlenmiştir. Ayrıca Adli mercilere de gerekli suç duyurusunda bulunulmuştur. Bundan sonraki süreçte de konunun yakinen takipçisi olunacaktır. Dün akşam saatlerinde üzüntüyle öğrendiğimiz yaşamını yitiren Merhumeye Allah’tan rahmet diler, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü geçte olsa klinik ile ilgili açıklama zahmetinde bulundu.

 

Nevşehir’de kaçak muayenehanede tedavi görmekteyken fenalaşarak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmasının ardından hayatını kaybeden Eda Özen’in ardından Sağlık İl Müdürlüğü tarafından geçte olsa bir açıklama yapılarak o işletmenin mühürlendiği bildirildi.

Sağlık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “01.03.2024 tarihinde E.Ö. (39 yaş) isimli hasta Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine saat 11:30’da bilinç bulanıklığı ve nöbet ön tanısı ile getirilmiştir. Yapılan tetkikler ve istenilen konsültasyonlar sonucu hasta entübe edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştır. Yoğun bakım ünitesinde yapılan ek tetkikler ve değerlendirmeler neticesinde hastaya beyin ödemi tanısı konulmuş olup 02.03.2024 tarihinde saat 17:20’de ileri tetkik ve tedavi için Kayseri iline sevki sağlanmıştır.  Müdürlüğümüzce bahsi geçen konu ile ilgili olarak gerekli incelemeler ivedilikle başlatılmış ve elim olayın meydana geldiği, daha önce tarafımıza ruhsat başvurusu bulunmayan kaçak işletme dün itibari ile mühürlenmiştir. Ayrıca Adli mercilere de gerekli suç duyurusunda bulunulmuştur. Bundan sonraki süreçte de konunun yakinen takipçisi olunacaktır. Dün akşam saatlerinde üzüntüyle öğrendiğimiz yaşamını yitiren Merhumeye Allah’tan rahmet diler, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.