Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık İl Müdürlüğü ile NEVÜ protokol imzaladı

EĞİTİM 02.01.2024 - 22:41, Güncelleme: 02.01.2024 - 22:41
 

Sağlık İl Müdürlüğü ile NEVÜ protokol imzaladı

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Nevşehir ile Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile arasında mal ve hizmet alım-satımına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.
  NEVÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen ‘İş Birliği Protokolü’  imza törenine, NEVÜ Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Deviren, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Nevzat Atılkan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Tarık Akbaş,  NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu, NEVÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat İçen ve Hastane Müdürü Yalçın Şahin katıldı.   Protokolü NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ile birlikte imzalayan Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, iki kurum arasında imzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olması temennisinde bulundu.   NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ise Sağlık alanında imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyerek vermiş oldukları desteklerden dolayı Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar ve yönetimine teşekkür etti.  
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Nevşehir ile Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile arasında mal ve hizmet alım-satımına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

 

NEVÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen ‘İş Birliği Protokolü’  imza törenine, NEVÜ Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Deviren, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Nevzat Atılkan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Tarık Akbaş,  NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu, NEVÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat İçen ve Hastane Müdürü Yalçın Şahin katıldı.

 

Protokolü NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ile birlikte imzalayan Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, iki kurum arasında imzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ise Sağlık alanında imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyerek vermiş oldukları desteklerden dolayı Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar ve yönetimine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.