Sitenin sağında bir giydirme reklam

Recep Tayyip Erdoğan, Rasim Arı ile iftarda bir araya geldi

SİYASET 05.04.2023 - 09:47, Güncelleme: 05.04.2023 - 09:47
 

Recep Tayyip Erdoğan, Rasim Arı ile iftarda bir araya geldi

AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, Kavak kasabasında düzenlenen iftar programında İYİ Partili Rasim Arı ile bir araya geldi.
  Geçtiğimiz hafta İYİ Parti’ye katılarak çalışmalarına hız veren Rasim Arı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar programlarına katılmaya devam ediyor. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde düzenlenen iftar programına davet edilen Rasim Arı burada vatandaşlar ile sohbet etti. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’da Rasim Arı’nın davet edildiği iftar programına katılması dikkatlerden kaçmadı. İYİ Partili Rasim Arı ile AK Parti milletvekili aday adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı iftar programında yer almasının ardından fotoğrafı görenler “Recep Tayyip Erdoğan ile Rasim Arı iftarda buluştu” sözünü demeden geçemedi.  
AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, Kavak kasabasında düzenlenen iftar programında İYİ Partili Rasim Arı ile bir araya geldi.

 

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti’ye katılarak çalışmalarına hız veren Rasim Arı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar programlarına katılmaya devam ediyor. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde düzenlenen iftar programına davet edilen Rasim Arı burada vatandaşlar ile sohbet etti.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’da Rasim Arı’nın davet edildiği iftar programına katılması dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Partili Rasim Arı ile AK Parti milletvekili aday adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı iftar programında yer almasının ardından fotoğrafı görenler “ Recep Tayyip Erdoğan ile Rasim Arı iftarda buluştu” sözünü demeden geçemedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.