Sitenin sağında bir giydirme reklam

Rasim Arı'nın Bekdik seçim ofisi açılışı mitinge döndü

SİYASET 25.02.2024 - 20:04, Güncelleme: 25.02.2024 - 20:04
 

Rasim Arı'nın Bekdik seçim ofisi açılışı mitinge döndü

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
  İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Bekdik mahallesinde açılışını yaptığı Seçim Koordinasyon merkezi açılışı miting havasında gerçekleşti. İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı miting havasında gerçekleşen seçim ofisinin açılışının yapılacağı mahalleye geldiğinde açılışa gelen coşkulu kalabalık Başkan Adayı Rasim Arı’yı sloganlar ile karşılayarak açılış alanını miting alanına çevirdiler. Geçtiğimiz dönem 21 Aylık kısa bir sürede yaptığı çalışmalar ile dönemine damga vuran ve Nevşehir’de adından en çok söz ettiren belediye başkanlarından biri olan Başkan Adayı Arı seçime yoğun bir tempo ile hazırlanıyor. Seçim koordinasyon ofisinin açılışı için gelen coşkulu kalabalık ile Rasim Arı adeta gövde gösterisi yaptı.  
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Bekdik mahallesinde açılışını yaptığı Seçim Koordinasyon merkezi açılışı miting havasında gerçekleşti.

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı miting havasında gerçekleşen seçim ofisinin açılışının yapılacağı mahalleye geldiğinde açılışa gelen coşkulu kalabalık Başkan Adayı Rasim Arı’yı sloganlar ile karşılayarak açılış alanını miting alanına çevirdiler.

Geçtiğimiz dönem 21 Aylık kısa bir sürede yaptığı çalışmalar ile dönemine damga vuran ve Nevşehir’de adından en çok söz ettiren belediye başkanlarından biri olan Başkan Adayı Arı seçime yoğun bir tempo ile hazırlanıyor. Seçim koordinasyon ofisinin açılışı için gelen coşkulu kalabalık ile Rasim Arı adeta gövde gösterisi yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.