Sitenin sağında bir giydirme reklam

Rasim Arı’dan şok açıklama!

SİYASET 19.07.2023 - 21:32, Güncelleme: 19.07.2023 - 21:32
 

Rasim Arı’dan şok açıklama!

Nevşehir eski belediye başkanı İYİ Parti 28.Dönem Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada savcıları göreve davet etti.
  Nevşehir eski belediye başkanı İYİ Parti 28.Dönem Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Nevşehirli hemşerilerime ve tüm vicdan sahiplerine sesleniyorum derken savcıları da göreve davet etti. Arı açıklamasında,  “ Nevşehirli hemşerilerime ve tüm vicdan sahiplerine sesleniyorum. Bal bal demek ile ağız tatlanmaz. Milliyetçilik, dindarlık ve vatanseverlik edebiyatı yapılmak ile olan bir duygu değildir. Mülkiye müfettişi tarafında hazırlanan 1.500 sayfa Aslı 17.000 sayfa eki olan rapor neden işleme alınıp soruşturma izni verilmez. Siz değerli hemşerilerimle rapor içeriğinde yer alan bazı konu başlıklarını paylaşarak sizlerin takdirine ve vicdanına bırakıyorum Peki bu raporda neler var? 1-Nissara AVM (Belediyenin uğratıldığı zarar) 2-Yeni belediye binası (İhaleyi alan firma nasıl iflas ettirildi ve yeni ihaleyi alan kim) 3-Nevşehir Külliyesi (camii) (Ayni ve nakdi yardımların akıbeti) 4-Kapalı pazaryeri (Kartal inşaata ödenen 1.6 milyonluk fazla ödeme) 5-Otogar 6-Kilitli parke taşı 7-Şifa köprülü kavşağı (Kısa süre önce yapılmasına rağmen 3.7 milyon tadilat harcamasının gerekçeleri) 8-Petrol istasyonu arazisi satışı (Mesafe tahditi ve imar adası olmasına rağmen neden/nasıl ruhsat verildi) 9-Hafriyat 10-Belediye bünyesinde olmayan araçlara kesilen faturalar gibi 40 maddede tespit edilenler. Tüm bu usulsüzlük tespitine rağmen neden işlem yapılmıyor, kim yada kimler soruşturma izninin verilmesine engel oluyor. Tüm bu konularla ilgili raporlar İçişleri Bakanlığında mevcut. Bundan sonrası içinde hem İçişleri Bakanlığı yöneticilerinin hem de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vicdan sahibi savcılarının gereğini yapmasını umut ediyorum” dedi.  
Nevşehir eski belediye başkanı İYİ Parti 28.Dönem Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada savcıları göreve davet etti.

 

Nevşehir eski belediye başkanı İYİ Parti 28.Dönem Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Nevşehirli hemşerilerime ve tüm vicdan sahiplerine sesleniyorum derken savcıları da göreve davet etti.

Arı açıklamasında,  “ Nevşehirli hemşerilerime ve tüm vicdan sahiplerine sesleniyorum. Bal bal demek ile ağız tatlanmaz. Milliyetçilik, dindarlık ve vatanseverlik edebiyatı yapılmak ile olan bir duygu değildir. Mülkiye müfettişi tarafında hazırlanan 1.500 sayfa Aslı 17.000 sayfa eki olan rapor neden işleme alınıp soruşturma izni verilmez. Siz değerli hemşerilerimle rapor içeriğinde yer alan bazı konu başlıklarını paylaşarak sizlerin takdirine ve vicdanına bırakıyorum

Peki bu raporda neler var?

1-Nissara AVM

(Belediyenin uğratıldığı zarar)

2-Yeni belediye binası

(İhaleyi alan firma nasıl iflas ettirildi ve yeni ihaleyi alan kim)

3- Nevşehir Külliyesi (camii)

(Ayni ve nakdi yardımların akıbeti)

4-Kapalı pazaryeri

(Kartal inşaata ödenen 1.6 milyonluk fazla ödeme)

5-Otogar

6-Kilitli parke taşı

7-Şifa köprülü kavşağı

(Kısa süre önce yapılmasına rağmen 3.7 milyon tadilat harcamasının gerekçeleri)

8-Petrol istasyonu arazisi satışı

(Mesafe tahditi ve imar adası olmasına rağmen neden/nasıl ruhsat verildi)

9-Hafriyat

10-Belediye bünyesinde olmayan araçlara kesilen faturalar gibi 40 maddede tespit edilenler.

Tüm bu usulsüzlük tespitine rağmen neden işlem yapılmıyor, kim yada kimler soruşturma izninin verilmesine engel oluyor. Tüm bu konularla ilgili raporlar İçişleri Bakanlığında mevcut. Bundan sonrası içinde hem İçişleri Bakanlığı yöneticilerinin hem de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vicdan sahibi savcılarının gereğini yapmasını umut ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.