Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı, “Seçimin Nabzı” programına konuk oluyor

SİYASET 27.03.2024 - 01:34, Güncelleme: 27.03.2024 - 01:34
 

Rasim Arı, “Seçimin Nabzı” programına konuk oluyor

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Seçimin Nabzı” programının canlı yayın konuğu olacak.
  İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Seçimin Nabzı” programında seçime sayılı günler kala merak edilen tüm soruların cevabını verecek.   Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ayrıca canlı yayında vatandaşlardan gelen sorulara da yanıt verecekken projelerini de bir kez daha paylaşacak. Bu akşam 21.00’de başlayacak olan “Seçimin Nabzı” programını Lale Haber internet sitesinin youtube ve facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.   “Seçimin Nabzı programını https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber ve https://www.youtube.com/channel/UCbEQk-oimgK-wdDZxlm55Zg kanallarımızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Seçimin Nabzı” programının canlı yayın konuğu olacak.

 

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Seçimin Nabzı” programında seçime sayılı günler kala merak edilen tüm soruların cevabını verecek.  

Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ayrıca canlı yayında vatandaşlardan gelen sorulara da yanıt verecekken projelerini de bir kez daha paylaşacak.

Bu akşam 21.00’de başlayacak olan “Seçimin Nabzı” programını Lale Haber internet sitesinin youtube ve facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

 

Seçimin Nabzı programını https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber ve https://www.youtube.com/channel/UCbEQk-oimgK-wdDZxlm55Zg kanallarımızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.