Sitenin sağında bir giydirme reklam

Rasim Arı, “Hakkı haykıran sesimizi susturamazlar”

SİYASET 26.02.2024 - 23:51, Güncelleme: 26.02.2024 - 23:51
 

Rasim Arı, “Hakkı haykıran sesimizi susturamazlar”

Seçim çalışmalarına Bekdik mahallesinde açtığı koordinasyon merkezi ofisi açılışı yaparak devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Seçim Koordinasyon merkezi açılışına katılan vatandaşlara hitap etti.
  Arı "İftira, dedikodu ve ayak oyunlarıyla gücümüzü kırabileceklerini sandılar ama çok yanıldılar sesimizi bastırabileceklerini sandılar ama çok yanıldılar. Her engele, tuzağa ve dümene rağmen işte biz buradayız ve dimdik ayaktayız, bizim arkamızda makam mevki sahipleri değil Nevşehir'in makus talihini değiştirmeye and içen gönüllü Nevşehirliler var. Çünkü bizim arkamızda koltuk sevdalıları değil memleket sevdasına baş koymuşlar var. Çünkü bizim arkamızda, garibanlara, kimsesizlere kafa tutan değil haksızlığa kafa tutan yiğitler var İşte bu yüzden ne yaparlarsa yapsınlar hakkı haykıran sesimizi susturamazlar" dedi. “Bu yola çıkarken söz verdik sesi duyulmayanların sesi olacağız” İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı konuşmasında,  "Oy uğruna milletin hakkına girmeyeceğiz. Bu yola çıkarken söz verdik sesi duyulmayanların sesi olacağız dilsiz şeytanlardan olmayacağız” dedi. Nevşehir'in birçok çözülmesi gereken sorunu olduğundan bahseden Arı; bunlardan 5 tanesi ön plana çıkıyor diyerek sorunları sıralamaya başladı. 1-Kaçak ve Sığınmacılar Sorunu Şehrimizde kaçak ve sığınmacılardan oluşan küçük bir Suriye oluşmasına izin vermeyeceğiz. Kaçak ve sığınmacıların baskın olarak yer aldığı Karasoku , Herikli , Hacı Rüştü , 20 Temmuz gibi mahallelerde derhal kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatacağız . 2-Çevre Yolu Artık kangrene dönüşen şehir trafiğini alt üst eden trafik problemini çözmek için çevre yolunu yapacağız. 3-Sanayi Sanayici esnafımızın sorunlarını en iyi biz biliyoruz. Onların duygularını istismar etmeden gerçek, kalıcı ve hızlı bir şekilde sanayi sorununu ortadan kaldıracağız. 4-Nevşehir Belediye spor Bu şehrin takımını yalnız bırakan, kendi kaderine terk edenlere inat biz şehrimizin takımını sahipsiz bırakmayacağız. 5-İstihdam Sorunu ve Turizm'den Pay Alınamaması Bu şehrin kaderini değiştirmek için en büyük argümanınız Kayaşehir. Kayaşehir'e kuracağımız Turizm Adası ile şehrimizin makus talihini değiştirecek hem esnafımıza hem vatandaşlarımıza fırsatlar sunacak istihdam sorununu ortadan kaldıracağız.”
Seçim çalışmalarına Bekdik mahallesinde açtığı koordinasyon merkezi ofisi açılışı yaparak devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Seçim Koordinasyon merkezi açılışına katılan vatandaşlara hitap etti.

 

Arı "İftira, dedikodu ve ayak oyunlarıyla gücümüzü kırabileceklerini sandılar ama çok yanıldılar sesimizi bastırabileceklerini sandılar ama çok yanıldılar. Her engele, tuzağa ve dümene rağmen işte biz buradayız ve dimdik ayaktayız, bizim arkamızda makam mevki sahipleri değil Nevşehir'in makus talihini değiştirmeye and içen gönüllü Nevşehirliler var. Çünkü bizim arkamızda koltuk sevdalıları değil memleket sevdasına baş koymuşlar var. Çünkü bizim arkamızda, garibanlara, kimsesizlere kafa tutan değil haksızlığa kafa tutan yiğitler var İşte bu yüzden ne yaparlarsa yapsınlar hakkı haykıran sesimizi susturamazlar" dedi.

“Bu yola çıkarken söz verdik sesi duyulmayanların sesi olacağız”

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı konuşmasında,  "Oy uğruna milletin hakkına girmeyeceğiz. Bu yola çıkarken söz verdik sesi duyulmayanların sesi olacağız dilsiz şeytanlardan olmayacağız” dedi.

Nevşehir'in birçok çözülmesi gereken sorunu olduğundan bahseden Arı; bunlardan 5 tanesi ön plana çıkıyor diyerek sorunları sıralamaya başladı.

1-Kaçak ve Sığınmacılar Sorunu Şehrimizde kaçak ve sığınmacılardan oluşan küçük bir Suriye oluşmasına izin vermeyeceğiz. Kaçak ve sığınmacıların baskın olarak yer aldığı Karasoku , Herikli , Hacı Rüştü , 20 Temmuz gibi mahallelerde derhal kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatacağız .

2-Çevre Yolu

Artık kangrene dönüşen şehir trafiğini alt üst eden trafik problemini çözmek için çevre yolunu yapacağız.

3-Sanayi

Sanayici esnafımızın sorunlarını en iyi biz biliyoruz. Onların duygularını istismar etmeden gerçek, kalıcı ve hızlı bir şekilde sanayi sorununu ortadan kaldıracağız.

4- Nevşehir Belediye spor

Bu şehrin takımını yalnız bırakan, kendi kaderine terk edenlere inat biz şehrimizin takımını sahipsiz bırakmayacağız.

5-İstihdam Sorunu ve Turizm'den Pay Alınamaması

Bu şehrin kaderini değiştirmek için en büyük argümanınız Kayaşehir. Kayaşehir'e kuracağımız Turizm Adası ile şehrimizin makus talihini değiştirecek hem esnafımıza hem vatandaşlarımıza fırsatlar sunacak istihdam sorununu ortadan kaldıracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.