Sitenin sağında bir giydirme reklam

Rasim Arı, esnaf gezilerine devam ediyor

SİYASET 22.02.2024 - 15:48, Güncelleme: 22.02.2024 - 15:48
 

Rasim Arı, esnaf gezilerine devam ediyor

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, yerel seçimler kapsamında esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Bekdik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
  Seçim Gezisi kapsamında vatandaşlara ve esnafla buluşan Arı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. İYİ Parti Belediye Başkan adayı Arı  "Biz Nevşehir’de aileyiz. Kimisi beni evladı, kimisi ağabeyi ya da arkadaşı gibi görüyor. Bu sevgiye layık olabilmek ve Nevşehir'in sorunlarını çözebilmek adına mesai arkadaşlarımla birlikte 31 Mart tan sonra Nevşehirli Vatandaşlarımızla kol kola verip Şehrimizi ileri götürmek için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.  
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, yerel seçimler kapsamında esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Bekdik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

 

Seçim Gezisi kapsamında vatandaşlara ve esnafla buluşan Arı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Arı  "Biz Nevşehir’de aileyiz. Kimisi beni evladı, kimisi ağabeyi ya da arkadaşı gibi görüyor. Bu sevgiye layık olabilmek ve Nevşehir'in sorunlarını çözebilmek adına mesai arkadaşlarımla birlikte 31 Mart tan sonra Nevşehirli Vatandaşlarımızla kol kola verip Şehrimizi ileri götürmek için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.