Sitenin sağında bir giydirme reklam

Polonyalı Emniyetçiler Nevşehir Belediyesi’nde

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2014 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Polonyalı Emniyetçiler Nevşehir Belediyesi’nde

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı AB projesi çerçevesinde, önleyici hizmetler ve çocuk şube müdürlüğü çalışmalarını incelemek amacıyla Polonya’dan Türkiye’ye gelen polis heyeti, Nevşehir Belediyesini ziyaret etti. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya,  Polonya’nın değişik şehirlerinde görev yapan 6 kişilik heyeti Nevşehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Son 1 yıldan beri eğitim,kültür, güvenlik gibi konularda Nevşehir’i ziyaret eden Polonya’lı heyet sayısında artış kaydedildiğini dile getiren Kaya, Türkler gibi oldukça sıcakkanlı bir millet olarak değerlendirdikleri Polonyalılar ile ikili ilişkilerin her alanda artırılması noktasında üzerlerine düşeni her zaman için yerine getirmekten de ayrıca mutluluk duyacaklarını ifade etti. Heyet adına konuşan Agnieszka Guza’ da, hem Türkiye de hem Nevşehir de ilk kez bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.  Türkiye ve Polonya arasındaki ikili işbirliğinin gelecekte artarak devam etmesi arzusu içerisinde olduklarını söyleyen Guza’ya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kaya, ziyaretin arısına tüm heyet üyelerine Avanos el sanatları ürünü  çini tabak hediye etti.  Guza’da,ziyaretin anısına çeşitli hediyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya’ya takdim etti. 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı AB projesi çerçevesinde, önleyici hizmetler ve çocuk şube müdürlüğü çalışmalarını incelemek amacıyla Polonya’dan Türkiye’ye gelen polis heyeti, Nevşehir Belediyesini ziyaret etti.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya,  Polonya’nın değişik şehirlerinde görev yapan 6 kişilik heyeti Nevşehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Son 1 yıldan beri eğitim,kültür, güvenlik gibi konularda Nevşehir’i ziyaret eden Polonya’lı heyet sayısında artış kaydedildiğini dile getiren Kaya, Türkler gibi oldukça sıcakkanlı bir millet olarak değerlendirdikleri Polonyalılar ile ikili ilişkilerin her alanda artırılması noktasında üzerlerine düşeni her zaman için yerine getirmekten de ayrıca mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Heyet adına konuşan Agnieszka Guza’ da, hem Türkiye de hem Nevşehir de ilk kez bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.  Türkiye ve Polonya arasındaki ikili işbirliğinin gelecekte artarak devam etmesi arzusu içerisinde olduklarını söyleyen Guza’ya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kaya, ziyaretin arısına tüm heyet üyelerine Avanos el sanatları ürünü  çini tabak hediye etti. 

Guza’da,ziyaretin anısına çeşitli hediyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya’ya takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.