Sitenin sağında bir giydirme reklam

Pınarbaşı "Sanayi ve çevreyolu şehrimizin en elzem sorunu"

GÜNCEL 14.07.2023 - 07:54, Güncelleme: 14.07.2023 - 07:54
 

Pınarbaşı "Sanayi ve çevreyolu şehrimizin en elzem sorunu"

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında oda başkanlarından oluşan heyet TBMM’de milletvekilleri ile bir araya geldi.
  Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında Oda Başkanlarından oluşan heyet ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç ile eski Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'ı ziyaret ettiler. NEVESOB Başkanı Pınarbaşı ziyaretlerde heyet adına söz alarak esnaf ve sanatkarlarımızın ve ilimizin acil sorunları hakkında görüş ve önerilerini dile getirdi. Sanayi ve çevre yolunun şehrimizin en elzem ve acil çözülmesi gereken sorunu olduğu belirten Pınarbaşı esnaf teşkilatı olarak üzerimize düşenden fazlasını yapmaya hazırız dedi. Ziyaretlerde Pınarbaşı milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, şehrimiz adına yapılacak çalışmalarda başarılar diledi. Heyetin Nevşehir Milletvekilleri görüşmeleri sonrası eski Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ziyaret edilerek hayırlı olsun dilekleri iletildi. Pınarbaşı Oda Başkanlarına katkı ve katılımları sebebiyle teşekkür etti.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında oda başkanlarından oluşan heyet TBMM’de milletvekilleri ile bir araya geldi.

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında Oda Başkanlarından oluşan heyet ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç ile eski Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'ı ziyaret ettiler.

NEVESOB Başkanı Pınarbaşı ziyaretlerde heyet adına söz alarak esnaf ve sanatkarlarımızın ve ilimizin acil sorunları hakkında görüş ve önerilerini dile getirdi. Sanayi ve çevre yolunun şehrimizin en elzem ve acil çözülmesi gereken sorunu olduğu belirten Pınarbaşı esnaf teşkilatı olarak üzerimize düşenden fazlasını yapmaya hazırız dedi.

Ziyaretlerde Pınarbaşı milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, şehrimiz adına yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

Heyetin Nevşehir Milletvekilleri görüşmeleri sonrası eski Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ziyaret edilerek hayırlı olsun dilekleri iletildi. Pınarbaşı Oda Başkanlarına katkı ve katılımları sebebiyle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.