Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özgün ve Çalışkan bugün TBMM’de yemin edecek

SİYASET 02.06.2023 - 14:33, Güncelleme: 02.06.2023 - 14:33
 

Özgün ve Çalışkan bugün TBMM’de yemin edecek

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan bugün TBMM’de yemin edecek.
    14 Mayıs Pazar günü yapılan 28.Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir milletvekili seçilen Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan bugün TBMM’de düzenlenecek törende milletvekili yemini edecekler. TBMM’de ilk kez yer alan milletvekili Süleyman Özgün açıklamasında, Türkiye Cumhuriyetinin Yeni Bir Yüzyıl Başlangıcında 28. Dönemde Milletvekili olmak. Hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. TBMM’de yine ilk kez milletvekili olarak hizmet verecek olan Emre Çalışkan ise açıklamasında, TBMM 28. Dönem memleketimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.  
AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan bugün TBMM’de yemin edecek.

 

 

14 Mayıs Pazar günü yapılan 28.Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir milletvekili seçilen Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan bugün TBMM’de düzenlenecek törende milletvekili yemini edecekler.

TBMM’de ilk kez yer alan milletvekili Süleyman Özgün açıklamasında, Türkiye Cumhuriyetinin Yeni Bir Yüzyıl Başlangıcında 28. Dönemde Milletvekili olmak. Hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

TBMM’de yine ilk kez milletvekili olarak hizmet verecek olan Emre Çalışkan ise açıklamasında, TBMM 28. Dönem memleketimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.