Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özgün, "Sanayi esnafımız doğru adımlarla yola devam diyor"

SİYASET 08.05.2023 - 23:10, Güncelleme: 08.05.2023 - 23:10
 

Özgün, "Sanayi esnafımız doğru adımlarla yola devam diyor"

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Süleyman Özgün beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan seçim çalışmalarına Lale Sanayi esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.
  AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Süleyman Özgün seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özgün beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile Lale Sanayi esnaflarını ziyaret ederek 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi. AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özgün açıklamasında, “ 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde sanayi esnafımız doğru adımlarla yola devam diyor. Bizlere olan desteklerini esirgemeyen sanayi esnaflarımıza teşekkür ederim” dedi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Süleyman Özgün beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan seçim çalışmalarına Lale Sanayi esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Süleyman Özgün seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özgün beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile Lale Sanayi esnaflarını ziyaret ederek 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özgün açıklamasında, “ 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde sanayi esnafımız doğru adımlarla yola devam diyor. Bizlere olan desteklerini esirgemeyen sanayi esnaflarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.