Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özgün, “Samimiyet, gayret ile canla başla çalışıyoruz”

SİYASET 29.04.2023 - 22:38, Güncelleme: 29.04.2023 - 22:38
 

Özgün, “Samimiyet, gayret ile canla başla çalışıyoruz”

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Süleyman Özgün seçim çalışmalarına Gülşehir ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek sürdürdü.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milletvekili adayı Süleyman Özgün beraberinde Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ile Gülşehir ilçesine bağlı Gülpınar, Kızılkaya, Yalıntaş, Yakatarla, Fakuşağı, Abuşağı, Hacı Halili, Emmiler, Hamzalı ve Oğulkaya köylerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi. AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özgün ziyaret ettiği her köyde büyük ilgiyle karşılanırken Özgün yaptığı açıklamada, “Nevşehir için samimiyet, gayret ile canla başla çalışıyoruz. Gülşehir ilçemize ait köy ziyaretlerimizde bulunduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’mize destek istedik” dedi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Süleyman Özgün seçim çalışmalarına Gülşehir ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek sürdürdü.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milletvekili adayı Süleyman Özgün beraberinde Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ile Gülşehir ilçesine bağlı Gülpınar, Kızılkaya, Yalıntaş, Yakatarla, Fakuşağı, Abuşağı, Hacı Halili, Emmiler, Hamzalı ve Oğulkaya köylerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özgün ziyaret ettiği her köyde büyük ilgiyle karşılanırken Özgün yaptığı açıklamada, “ Nevşehir için samimiyet, gayret ile canla başla çalışıyoruz. Gülşehir ilçemize ait köy ziyaretlerimizde bulunduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’mize destek istedik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.