Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özgün, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun”

SİYASET 21.10.2023 - 10:10, Güncelleme: 21.10.2023 - 10:10
 

Özgün, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun”

AK Parti Nevşehir milletvekili Süleyman Özgün, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Süleyman Özgün açıklamasında, “ Haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olan gazetenin her gün yayımlanması için canla başla mücadele eden, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen, toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm değerli basın çalışanlarının ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir ortamda mesleklerini icra etmelerini diliyorum, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Süleyman Özgün, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Süleyman Özgün açıklamasında, “ Haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olan gazetenin her gün yayımlanması için canla başla mücadele eden, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen, toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm değerli basın çalışanlarının ‘ 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir ortamda mesleklerini icra etmelerini diliyorum, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.