Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen eğitim kurumlarından Türkiye birincisi

EĞİTİM 06.12.2022 - 17:27, Güncelleme: 06.12.2022 - 17:27
 

Özel Kardelen eğitim kurumlarından Türkiye birincisi

Özel Kardelen Eğitim kurumları 8.sınıf öğrencilerinden Ünal Güneş , Türkiye Matematik Federasyonu tarafından düzenlenen ‘’Bölgesel Matematik Yarışması’’nda 1.oldu.
Yarışmaya Nevşehir’in Gülşehir ilçesinden katılan Kardelen Koleji öğrencilerinden  hem ilçe hem il hem de bölge birincisi olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Gülşehir’den yarışmaya katılan 8 kişi, Nevşehir’den yarışmaya katılan 65 kişi, İç Anadolu Bölgesi’nden yarışmaya katılan 845 kişi içinden birinci olan ÜNAL Güneş , çok mutlu olduğunu ve çok çalıştığını dile getirdi. Katıldığı yarışmada birincilik ödülünü kazanan  Türkiye Matematik Federasyonu tarafından gönderilen kupa,Okul Müdürü Burhan Kaynar aracılığıyla Ünal Güneş'e verildi. Ayrıca Okul Müdürü Burhan Kaynar tarafından Ünal Güneş'e madalya ve kitap seti armağan edildi. Okul Müdürü Burhan Kaynar, ‘’Bu başarıda emeği geçen öncelikle öğrencimizi yetiştiren ailesine, öğretmenlerimize ve Kardelen Ailesine teşekkür ediyorum. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum''dedi.
Özel Kardelen Eğitim kurumları 8.sınıf öğrencilerinden Ünal Güneş , Türkiye Matematik Federasyonu tarafından düzenlenen ‘’Bölgesel Matematik Yarışması’’nda 1.oldu.

Yarışmaya Nevşehir’in Gülşehir ilçesinden katılan Kardelen Koleji öğrencilerinden  hem ilçe hem il hem de bölge birincisi olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Gülşehir’den yarışmaya katılan 8 kişi, Nevşehir’den yarışmaya katılan 65 kişi, İç Anadolu Bölgesi’nden yarışmaya katılan 845 kişi içinden birinci olan ÜNAL Güneş , çok mutlu olduğunu ve çok çalıştığını dile getirdi.

Katıldığı yarışmada birincilik ödülünü kazanan  Türkiye Matematik Federasyonu tarafından gönderilen kupa,Okul Müdürü Burhan Kaynar aracılığıyla Ünal Güneş'e verildi.

Ayrıca Okul Müdürü Burhan Kaynar tarafından Ünal Güneş'e madalya ve kitap seti armağan edildi.

Okul Müdürü Burhan Kaynar, ‘’Bu başarıda emeği geçen öncelikle öğrencimizi yetiştiren ailesine, öğretmenlerimize ve Kardelen Ailesine teşekkür ediyorum. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.