Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Halk Otobüsleri 5 nolu hattın güzergâhında değişiklik yapıldı

GÜNCEL 28.04.2023 - 16:20, Güncelleme: 28.04.2023 - 16:20
 

Özel Halk Otobüsleri 5 nolu hattın güzergâhında değişiklik yapıldı

Nevşehir Belediyesi denetim ve kontrolünde hizmet vermekte olan özel halk otobüsleri 5 nolu hattında değişikliğe gidildi.
  Terminal – Sümer Mahallesi – Cevher Dudayev – Devlet Hastanesi – Üniversite arasında çalışmakta olan 5 nolu araçların güzergahı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda incelenerek yeniden düzenlendi. Düzenleme ile birlikte, daha önce Terminal-Güney Çevre Yolu-Mesleki Eğitim Merkezi-Kaldırım Mezarlığı-Fevzi Çakmak Caddesi güzergâhında çalışan 5 nolu özel halk otobüslerinin güzergahı Terminal-Yavuz Sultan Selim Caddesi-TOKİ Blokları-İrşad Caddesi-Fevzi Çakmak Caddesi şeklinde değiştirildi. ‘Sanayi Yol Boyu’ diye tabir edilen Tekyıl petrol-Kaldırım Mezarlığı arasında 5 nolu hatta çalışan özel halk otobüsleri ise 29 Nisan 2023 Cumartesi gününden itibaren hizmet vermeyecek.  
Nevşehir Belediyesi denetim ve kontrolünde hizmet vermekte olan özel halk otobüsleri 5 nolu hattında değişikliğe gidildi.

 

Terminal – Sümer Mahallesi – Cevher Dudayev – Devlet Hastanesi – Üniversite arasında çalışmakta olan 5 nolu araçların güzergahı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda incelenerek yeniden düzenlendi.

Düzenleme ile birlikte, daha önce Terminal-Güney Çevre Yolu-Mesleki Eğitim Merkezi-Kaldırım Mezarlığı-Fevzi Çakmak Caddesi güzergâhında çalışan 5 nolu özel halk otobüslerinin güzergahı Terminal-Yavuz Sultan Selim Caddesi-TOKİ Blokları-İrşad Caddesi-Fevzi Çakmak Caddesi şeklinde değiştirildi.

‘Sanayi Yol Boyu’ diye tabir edilen Tekyıl petrol-Kaldırım Mezarlığı arasında 5 nolu hatta çalışan özel halk otobüsleri ise 29 Nisan 2023 Cumartesi gününden itibaren hizmet vermeyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.