Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özçelik, “Nar'da Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz”

SİYASET 05.03.2024 - 15:48, Güncelleme: 05.03.2024 - 15:48
 

Özçelik, “Nar'da Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz”

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik göreve geldiği ilk günden itibaren çocukların ve gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini açıkladı.
  Eğitim dostu belediye olarak çocukların ve gençlerin gelişimine büyük önem veren Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, “Eğitim önceliğimiz” dedi. Eğitimin her zaman yanında olan ve çocukların ve gençlerin gelişimine büyük önem veren Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, “Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz” dedi. Nar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik, Hedefimiz, kasabamızda sağlıklı nesiller yetiştirmek. Bu doğrultuda kasabamızda göreve geldikleri günden bu yana eğitimle ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. “Hayaller birer birer gerçek oluyor” Özçelik, yaptığı açıklamada, "Biz ne demiş isek, ne söz vermiş isek şuana kadar bunların yüzde 98'ini yerine getirdik. Bizim bakış açımız vatandaşımızın mutluluğu, vatandaşımızın talepleri doğrultusunda gerekli hizmetlerin yerine getirilmesiyle mutlu bir Nar kasabası..."“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız” Gerçek Belediyecilik mottosuyla, vatandaşlarımızın yoğun talepleri doğrultusunda bir isteklerini daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşarken "gelecek burada gülümsüyor" diyerek 3-6 yaş grubuna hizmet verecek olan Özel Zeynepana Anaokulunu 2023 Yılında faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Yaptıklarımız, inşa ettiklerimiz, hizmete sunduklarımız yapacaklarımızın teminatı. Nar'ımıza hayırlı olsun." dedi. Çocukların geleceğin teminatı olduklarını rahat etmesini sağlayacak her türlü ayrıntıyı düşündüklerini ve okulun bütün araç gereçlerinin belediyemiz imkanları tarafından karşılandığını söyleyen Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik, “Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmesi için eğitime büyük önem veriyoruz. Onların daha modern şartlar adlında eğitim alması için elimizden gelen her türlü desteği verdik, vereceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerimizde de çocuklarımız ve gençlerimiz her zaman ön planda olacak” ifadelerini kullandı. “Desteğimiz devam edecek” “Kasabamız genelinde yaptığımız çalışmalar ile çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamlarına artı değer katmaya çalışıyoruz” diyen Başkan Süleyman  Özçelik, “Onların daha iyi ve daha nitelikli eğitim almaları için de kurumlara her türlü desteği sunuyoruz. Yaptığımız projeleri de ‘yaptık, tamam’ diyerek bırakmıyoruz. Sürekli olarak takip ediyoruz, iletişim halinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.  
Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik göreve geldiği ilk günden itibaren çocukların ve gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini açıkladı.

 

Eğitim dostu belediye olarak çocukların ve gençlerin gelişimine büyük önem veren Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, “Eğitim önceliğimiz” dedi. Eğitimin her zaman yanında olan ve çocukların ve gençlerin gelişimine büyük önem veren Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, “Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz” dedi.

Nar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik, Hedefimiz, kasabamızda sağlıklı nesiller yetiştirmek. Bu doğrultuda kasabamızda göreve geldikleri günden bu yana eğitimle ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

“Hayaller birer birer gerçek oluyor”

Özçelik, yaptığı açıklamada, "Biz ne demiş isek, ne söz vermiş isek şuana kadar bunların yüzde 98'ini yerine getirdik. Bizim bakış açımız vatandaşımızın mutluluğu, vatandaşımızın talepleri doğrultusunda gerekli hizmetlerin yerine getirilmesiyle mutlu bir Nar kasabası..."“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız”

Gerçek Belediyecilik mottosuyla, vatandaşlarımızın yoğun talepleri doğrultusunda bir isteklerini daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşarken "gelecek burada gülümsüyor" diyerek 3-6 yaş grubuna hizmet verecek olan Özel Zeynepana Anaokulunu 2023 Yılında faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Yaptıklarımız, inşa ettiklerimiz, hizmete sunduklarımız yapacaklarımızın teminatı. Nar'ımıza hayırlı olsun." dedi.

Çocukların geleceğin teminatı olduklarını rahat etmesini sağlayacak her türlü ayrıntıyı düşündüklerini ve okulun bütün araç gereçlerinin belediyemiz imkanları tarafından karşılandığını söyleyen Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik, “Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmesi için eğitime büyük önem veriyoruz. Onların daha modern şartlar adlında eğitim alması için elimizden gelen her türlü desteği verdik, vereceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerimizde de çocuklarımız ve gençlerimiz her zaman ön planda olacak” ifadelerini kullandı.

“Desteğimiz devam edecek”

“Kasabamız genelinde yaptığımız çalışmalar ile çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamlarına artı değer katmaya çalışıyoruz” diyen Başkan Süleyman  Özçelik, “Onların daha iyi ve daha nitelikli eğitim almaları için de kurumlara her türlü desteği sunuyoruz. Yaptığımız projeleri de ‘yaptık, tamam’ diyerek bırakmıyoruz. Sürekli olarak takip ediyoruz, iletişim halinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.