Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özçelik: Nar Deresi ıslah problemi çözüldü!

BELEDİYELER 03.03.2024 - 14:54, Güncelleme: 03.03.2024 - 14:54
 

Özçelik: Nar Deresi ıslah problemi çözüldü!

Nar kasabasının yıllardır kanayan yarası olan Nar Deresi, Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'in yaptığı girişimlerle çözüme kavuşturuldu.
  Gerçekleştirdiği altyapı hizmetleriyle örnek çalışmalara imza atan Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, bu kez de beldenin kanayan yarası haline gelen Dere Islah projesinde mutlu sona ulaştı. Kasabanın yıllardır kanayan yarası olan Nar Deresi, Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'in yaptığı girişimlerle çözüme kavuşturuldu. “Biz Yaptık Yine Biz Yaparız” Nar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamada; "Yıllardır çözüme kavuşturulayamayan Dere Islah projemizin tamamlanmasıyla kasabamızın bir hayali daha gerçek oldu. Kasabamız için hayati öneme sahip olan Nar deresinin islah çalışmalarının tamamlanması ile kasabamızın önemli bir problemi daha çözüme kavuşmuş bulunuyor. Nar kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Dere ıslahı projesinin kasabaya hayırlı olmasını dileyen Özçelik, bu projenin Nar kasabasının daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir geleceğe sahip olmasında önemli bir rol oynayacağına işaret ederek, halkın gönüllerine köprü olmaya devam edeceklerini ifade etti. Özçelik, 'Hazırız ve Kararlıyız' Hayata geçirdiği projeler ve sosyal, kültürel faaliyetler ile Hizmet Belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Özçelik “Hizmet Belediyeciliğinde yeni bir basamağı aştık. ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ düşüncesiyle çıktığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu daha kalıcı ve güzel bir seviyeye ulaştırdık. Gerçek belediyecilik parolasıyla durmak yok yola devam...” diye konuştu.  
Nar kasabasının yıllardır kanayan yarası olan Nar Deresi, Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'in yaptığı girişimlerle çözüme kavuşturuldu.

 

Gerçekleştirdiği altyapı hizmetleriyle örnek çalışmalara imza atan Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, bu kez de beldenin kanayan yarası haline gelen Dere Islah projesinde mutlu sona ulaştı.

Kasabanın yıllardır kanayan yarası olan Nar Deresi, Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'in yaptığı girişimlerle çözüme kavuşturuldu.

“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız”

Nar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamada; "Yıllardır çözüme kavuşturulayamayan Dere Islah projemizin tamamlanmasıyla kasabamızın bir hayali daha gerçek oldu. Kasabamız için hayati öneme sahip olan Nar deresinin islah çalışmalarının tamamlanması ile kasabamızın önemli bir problemi daha çözüme kavuşmuş bulunuyor. Nar kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Dere ıslahı projesinin kasabaya hayırlı olmasını dileyen Özçelik, bu projenin Nar kasabasının daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir geleceğe sahip olmasında önemli bir rol oynayacağına işaret ederek, halkın gönüllerine köprü olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Özçelik, 'Hazırız ve Kararlıyız'

Hayata geçirdiği projeler ve sosyal, kültürel faaliyetler ile Hizmet Belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Özçelik “Hizmet Belediyeciliğinde yeni bir basamağı aştık. ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ düşüncesiyle çıktığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu daha kalıcı ve güzel bir seviyeye ulaştırdık. Gerçek belediyecilik parolasıyla durmak yok yola devam...” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.