Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ortahisar'da doğalgaz bağlantı ve abonelik işlemleri başlıyor

İLÇELER 02.12.2022 - 09:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:41
 

Ortahisar'da doğalgaz bağlantı ve abonelik işlemleri başlıyor

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ortahisar’ın doğalgaz kullanmaya başlayacağını ve abonelik işlemlerinin başladığını açıkladı.
Ortahisar kasabası çok kısa bir süre içerisinde doğalgazı kullanmaya başlıyor. Belediye Başkanı Mustafa Ateş konunun detaylarını paylaştı. İlk planda kullanacak mahalleler için Doğalgaz Bağlantı anlaşmalarını, Enerya Kapadokyagaz ile 5 Aralık Pazartesi -16 Aralık Cuma 2022 tarihleri arasında vatandaşlar imzalayabilirler. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş açıklamasında, “Belediyemiz ve Enerya Kapadokyagaz, söz verdiğimiz gibi 2022 yılı bitmeden Halkımızı doğalgaz ile buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bu ayın başından itibaren kasabamızda Abone Bağlantı Anlaşmaları imzalanacak olup, doğalgaz altyapı çalışmalarına da başlanılacaktır. Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve önünden doğalgaz dağıtım hattı geçen binalarda mülk sahipleri, evlerinin ve işyerlerinin Doğalgaz Bağlantı Anlaşmalarını, Enerya Kapadokyagaz ile 05-16 Aralık 2022 tarihleri arasında imzalayabilirler.  Şirket yetkilileri iki hafta süreyle Pazartesi-Salı günleri Belediye binamızda, diğer günler ise Nevşehir’de sizlere yardımcı olacaktır. Yurtdışı gibi özel durumlarından dolayı 16 Aralık 2022 tarihine kadar burada olamayacak vatandaşlarımız da Bağlantı anlaşmalarını vekalet yoluyla halledebilecektir. Doğalgaz Bağlantı Anlaşması imzalayan hak sahipleri, evlerinin ve işyerlerinin doğalgaz iç tesisat dönüşüm işlerini ise; Enerya Kapadokyagaz tarafından yetki verilmiş paylaştığımız listedeki firmalardan bir tanesi ile anlaşarak yaptırabilirler. Firma ile Hak sahibinin aralarında sözleşme imzalayıp, dönüşüm projesinin yetkili firma tarafından hazırlanıp onaylatılmasından sonra da dönüşüm işlerine başlanabilir. Abonelik Sözleşmesinin imzalanmasını müteakip, iş bitiminde gerekli kontrollerin yapılması sonrasında vatandaşlarımız doğalgazlarını güvenle kullanabilirler.  Can ve mal güvenliği açısından doğalgaz iç tesisat dönüşüm işlerinin Enerya Kapadokyagaz tarafından yetki verilmiş Firmalara yaptırılması önemlidir. Ayrıca ev ve işyerlerinin önünden dönüşüm hattı geçen vatandaşlarımızın tamamının, olası fiyat artışlarından ve yol bozma ücretlerinden olumsuz etkilenmemesi için; bu yıl içerisinde Aboneliklerini alması büyük önem arz etmektedir.  Bahçelievler Mahallesinde oturan ancak bu yıl doğalgazdan faydalanamayacak vatandaşlarımız için ise, altyapı ve abonelik çalışmaları 2023 Nisan ayı başından itibaren tekrar başlayıp devam edecektir. Öncelikle Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin tamamı, daha sonraki adımlarda da Kasabamızın kalan bölümleri zaman içerisinde doğalgaza kavuşacaktır. Ortahisarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ortahisar’ın doğalgaz kullanmaya başlayacağını ve abonelik işlemlerinin başladığını açıkladı.

Ortahisar kasabası çok kısa bir süre içerisinde doğalgazı kullanmaya başlıyor. Belediye Başkanı Mustafa Ateş konunun detaylarını paylaştı. İlk planda kullanacak mahalleler için Doğalgaz Bağlantı anlaşmalarını, Enerya Kapadokyagaz ile 5 Aralık Pazartesi -16 Aralık Cuma 2022 tarihleri arasında vatandaşlar imzalayabilirler.


Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş açıklamasında, “Belediyemiz ve Enerya Kapadokyagaz, söz verdiğimiz gibi 2022 yılı bitmeden Halkımızı doğalgaz ile buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bu ayın başından itibaren kasabamızda Abone Bağlantı Anlaşmaları imzalanacak olup, doğalgaz altyapı çalışmalarına da başlanılacaktır. Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve önünden doğalgaz dağıtım hattı geçen binalarda mülk sahipleri, evlerinin ve işyerlerinin Doğalgaz Bağlantı Anlaşmalarını, Enerya Kapadokyagaz ile 05-16 Aralık 2022 tarihleri arasında imzalayabilirler.  Şirket yetkilileri iki hafta süreyle Pazartesi-Salı günleri Belediye binamızda, diğer günler ise Nevşehir’de sizlere yardımcı olacaktır. Yurtdışı gibi özel durumlarından dolayı 16 Aralık 2022 tarihine kadar burada olamayacak vatandaşlarımız da Bağlantı anlaşmalarını vekalet yoluyla halledebilecektir. Doğalgaz Bağlantı Anlaşması imzalayan hak sahipleri, evlerinin ve işyerlerinin doğalgaz iç tesisat dönüşüm işlerini ise; Enerya Kapadokyagaz tarafından yetki verilmiş paylaştığımız listedeki firmalardan bir tanesi ile anlaşarak yaptırabilirler. Firma ile Hak sahibinin aralarında sözleşme imzalayıp, dönüşüm projesinin yetkili firma tarafından hazırlanıp onaylatılmasından sonra da dönüşüm işlerine başlanabilir. Abonelik Sözleşmesinin imzalanmasını müteakip, iş bitiminde gerekli kontrollerin yapılması sonrasında vatandaşlarımız doğalgazlarını güvenle kullanabilirler.  Can ve mal güvenliği açısından doğalgaz iç tesisat dönüşüm işlerinin Enerya Kapadokyagaz tarafından yetki verilmiş Firmalara yaptırılması önemlidir. Ayrıca ev ve işyerlerinin önünden dönüşüm hattı geçen vatandaşlarımızın tamamının, olası fiyat artışlarından ve yol bozma ücretlerinden olumsuz etkilenmemesi için; bu yıl içerisinde Aboneliklerini alması büyük önem arz etmektedir.  Bahçelievler Mahallesinde oturan ancak bu yıl doğalgazdan faydalanamayacak vatandaşlarımız için ise, altyapı ve abonelik çalışmaları 2023 Nisan ayı başından itibaren tekrar başlayıp devam edecektir. Öncelikle Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin tamamı, daha sonraki adımlarda da Kasabamızın kalan bölümleri zaman içerisinde doğalgaza kavuşacaktır. Ortahisarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.