Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Belediyesi Sokak hayvanlarını unutmadı

BELEDİYELER 01.04.2023 - 15:19, Güncelleme: 01.04.2023 - 15:19
 

Ortahisar Belediyesi Sokak hayvanlarını unutmadı

Ortahisar Belediyesi ekipleri tarafından soğuk ve karlı havada yiyecek içecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları unutulmadı.
  Ortahisar Belediyesi ekipleri tarafından kar yağışı ve soğuk havalar ile birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belirlenen noktalara mama ve su bıraktı. Ortahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Soğuk ve karlı havalarda yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan sokaktaki dostlarımızı unutmuyoruz. Kasabamızın çeşitli noktalarında belirlenen alanlara sokaktaki dostlarımız için mama ve su dağıtan ekiplerimizle bu zor şartlarda da dostlarımızın yanındayız” ifadelerine yer verildi.    
Ortahisar Belediyesi ekipleri tarafından soğuk ve karlı havada yiyecek içecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları unutulmadı.

 

Ortahisar Belediyesi ekipleri tarafından kar yağışı ve soğuk havalar ile birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belirlenen noktalara mama ve su bıraktı. Ortahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “ Soğuk ve karlı havalarda yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan sokaktaki dostlarımızı unutmuyoruz. Kasabamızın çeşitli noktalarında belirlenen alanlara sokaktaki dostlarımız için mama ve su dağıtan ekiplerimizle bu zor şartlarda da dostlarımızın yanındayız” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.