Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ortahisar belediyesi araç parkını güçlendirmeyi sürdürüyor

İLÇELER 23.11.2022 - 11:40, Güncelleme: 23.11.2022 - 11:40
 

Ortahisar belediyesi araç parkını güçlendirmeyi sürdürüyor

Ortahisar Belediyesi araç parkını genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediyesi araç parkını genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.   Kış aylarında karla mücadele de öncelikle kullanılması planlanan greyderin belediye parkına katıldığını kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “Hizmette kalite için, iş makinesi filomuzu da güçlendirmeye devam ediyoruz. Kış aylarında karla mücadele, yaz aylarında ise bağ yollarını açmak için kullanacağımız 2001 model greyderimiz kasabamıza ve yakın köylerimize hayırlı uğurlu olsun. Tahsis talebimizi uygun görerek, bu greyderi belediyemizin kullanımına sunan başta Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz İle Sayın Yücel Menekşe'ye, İlçe Başkanımız Sayın Oğuz Kahraman'a, İl Genel Meclisi üyelerimiz Mevlüt Çakır, Gökhan Bile ve bu tahsise destek olanlara çok teşekkür ederiz” diye konuştu.  
Ortahisar Belediyesi araç parkını genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediyesi araç parkını genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.  

Kış aylarında karla mücadele de öncelikle kullanılması planlanan greyderin belediye parkına katıldığını kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “Hizmette kalite için, iş makinesi filomuzu da güçlendirmeye devam ediyoruz. Kış aylarında karla mücadele, yaz aylarında ise bağ yollarını açmak için kullanacağımız 2001 model greyderimiz kasabamıza ve yakın köylerimize hayırlı uğurlu olsun. Tahsis talebimizi uygun görerek, bu greyderi belediyemizin kullanımına sunan başta Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz İle Sayın Yücel Menekşe'ye, İlçe Başkanımız Sayın Oğuz Kahraman'a, İl Genel Meclisi üyelerimiz Mevlüt Çakır, Gökhan Bile ve bu tahsise destek olanlara çok teşekkür ederiz” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.