Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, "Şükürler olsun"

BELEDİYELER 26.12.2023 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2023 - 13:02
 

Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, "Şükürler olsun"

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediyesi halkın yaşam kalitesini artırıcı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
  7 Kilometrelik BSK kaplama sıcak asfalt çalışmasının başarıyla tamamlandığını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti. Ateş, "Şükürler olsun Ortahisar tarihinde bir ilki daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ortahisarlı hemşerilerimizin yaşam kalitesini artıracak toplamda 7 km BSK kaplama sıcak asfaltımız hayırlı uğurlu olsun. Halkımız güle güle kullansın. Sayın Valimize, AK Parti İl ve İlçe Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdaresine, Kapadokya Alan Başkanlığına, Belediye Meclis Üyelerimize, ekiplerimize ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler" diye konuştu.
NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediyesi halkın yaşam kalitesini artırıcı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

 

7 Kilometrelik BSK kaplama sıcak asfalt çalışmasının başarıyla tamamlandığını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ateş, "Şükürler olsun Ortahisar tarihinde bir ilki daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ortahisarlı hemşerilerimizin yaşam kalitesini artıracak toplamda 7 km BSK kaplama sıcak asfaltımız hayırlı uğurlu olsun. Halkımız güle güle kullansın. Sayın Valimize, AK Parti İl ve İlçe Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdaresine, Kapadokya Alan Başkanlığına, Belediye Meclis Üyelerimize, ekiplerimize ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.