Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, gövde gösterisi yaptı

SİYASET 02.03.2024 - 10:45, Güncelleme: 02.03.2024 - 10:45
 

Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, gövde gösterisi yaptı

Ortahisar Belediye Başkanı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş halkla buluşma gününde adeta gövde gösterisi yaptı.
  Ortahisar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, 10’uncu Geleneksel Halk toplantısında kasaba halkı ile buluştu. Ateş toplantıda adeta gövde gösterisi yaparken 5 yıllık görevi boyunca Ortahisar kasabasına kazandırdıklarını anlatırken vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ateş, “Biz bugüne kadar ne söz vermişsek yaptık. Yapılamaz denilenleri yaptık. Çünkü biz Ortahisar için gecesini gündüzüne katan bir Ortahisar sevdalısıyız. Yaparsa AK Parti yapar mantığı ile çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere her zaman destek olan siz Ortahisar halkımıza çok teşekkür ederim. İnşallah 31 Mart Pazar akşamı da sizlerin destekleri ile kaldığımız yerden yine hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in programına AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ve partililer de katıldı.    
Ortahisar Belediye Başkanı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş halkla buluşma gününde adeta gövde gösterisi yaptı.

 

Ortahisar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, 10’uncu Geleneksel Halk toplantısında kasaba halkı ile buluştu. Ateş toplantıda adeta gövde gösterisi yaparken 5 yıllık görevi boyunca Ortahisar kasabasına kazandırdıklarını anlatırken vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ateş, “Biz bugüne kadar ne söz vermişsek yaptık. Yapılamaz denilenleri yaptık. Çünkü biz Ortahisar için gecesini gündüzüne katan bir Ortahisar sevdalısıyız. Yaparsa AK Parti yapar mantığı ile çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere her zaman destek olan siz Ortahisar halkımıza çok teşekkür ederim. İnşallah 31 Mart Pazar akşamı da sizlerin destekleri ile kaldığımız yerden yine hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in programına AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ve partililer de katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.