Sitenin sağında bir giydirme reklam

Öner Bozca ve Göynük köylerindeydi

İLÇELER 11.10.2019 - 13:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öner Bozca ve Göynük köylerindeydi

Avanos Kaymakamı Olgun Öenir köy ziyaretleri ve denetimleri kapsamında beraberindeki daire amirleri ile birlikte Bozca ve Göynük Köyünü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos Kaymakamı Olgun Öenir köy ziyaretleri ve denetimleri kapsamında beraberindeki daire amirleri ile birlikte Bozca ve Göynük Köyünü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.   Bozca Köyü ziyaretinde Kaymakam Olgun Öner’i köy muhtarı Bayram Kızmaz ve köy halkı karşıladı. İlk olarak köyde yaşayan vatandaşlarla muhtarlık binasında bir araya gelen Kaymakam halkın istek ve sorunlarını dinledi. Köyün sorunları ve talepleri ile ilgili kurum amirine konuyla alakalı olarak gerekli talimatlarını verdi. Ardından Köyde bulunan Bozca İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam öğrencilerle yakından ilgilenerek okul yönetiminin istek ve taleplerini dinledi ayrıca köyde yapımına devam edilen düğün salonu hakkında muhtardan bilgi alan Kaymakam sonrasında köyden ayrıldı.   Daha sonra Göynük Köyünü ziyaret eden Kaymakam Öner, burada Köy Muhtar İhsan Eron ve köy halkı tarafından karşılandı. Köyde bulunan kahvehanede Göynüklülerle bir araya gelen Kaymakam vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ardından köyde bulunan İlkokul ile Ortaokulu ziyaret eden Kaymakam sınıfları gezerek öğrencilerle ilgilendi.
Avanos Kaymakamı Olgun Öenir köy ziyaretleri ve denetimleri kapsamında beraberindeki daire amirleri ile birlikte Bozca ve Göynük Köyünü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Kaymakamı Olgun Öenir köy ziyaretleri ve denetimleri kapsamında beraberindeki daire amirleri ile birlikte Bozca ve Göynük Köyünü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

 

Bozca Köyü ziyaretinde Kaymakam Olgun Öner’i köy muhtarı Bayram Kızmaz ve köy halkı karşıladı. İlk olarak köyde yaşayan vatandaşlarla muhtarlık binasında bir araya gelen Kaymakam halkın istek ve sorunlarını dinledi. Köyün sorunları ve talepleri ile ilgili kurum amirine konuyla alakalı olarak gerekli talimatlarını verdi. Ardından Köyde bulunan Bozca İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam öğrencilerle yakından ilgilenerek okul yönetiminin istek ve taleplerini dinledi ayrıca köyde yapımına devam edilen düğün salonu hakkında muhtardan bilgi alan Kaymakam sonrasında köyden ayrıldı.

 

Daha sonra Göynük Köyünü ziyaret eden Kaymakam Öner, burada Köy Muhtar İhsan Eron ve köy halkı tarafından karşılandı. Köyde bulunan kahvehanede Göynüklülerle bir araya gelen Kaymakam vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ardından köyde bulunan İlkokul ile Ortaokulu ziyaret eden Kaymakam sınıfları gezerek öğrencilerle ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.