Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Okul Sporları bilgilendirme toplantısı yapıldı

SPOR 21.10.2022 - 19:55, Güncelleme: 21.10.2022 - 19:55
 

Okul Sporları bilgilendirme toplantısı yapıldı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetlerinin işbirliği ve koordineli şekilde yapılabilmesi için İlimizde görev yapmakta olan Beden Eğitimi Öğretmenleri değişen talimatların anlatılması ve yeni sezon planlaması yapmak üzere Spor Hizmetleri Müdürlüğü Okul Sporları birimi tarafından "Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.
Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantılara, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı, Okul Sporları İl Temsilcisi Ercan Kılıç, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörler katıldı.  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık; "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin okul sporları faaliyetlerini önemsiyor, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için yapılan tüm çalışmaları destekliyoruz. Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin Spor Bilgi Sistemi hakkında bilgi edinmesi ve Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliğindeki değişiklikleri öğrenerek planlamalarını buna göre düzenlemeleri için verimli bir toplantı olmasını temenni ediyorum." dedi.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir: "Milli Eğitim Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız ortak bir şekilde okullardaki spor faaliyetlerini yürütüyorlar. Son yıllarda iki bakanlık arasındaki yapılan protokollerle beraber çok güzel çalışmalar yapılıyor. Yapılan bu çalışmalarla Türkiye'nin spor konusundaki gerçek potansiyeli ortaya çıkıyor. Bu çalışmaların temelinde sizlerin değerli emekleriniz var. Birkaç yıldır 3. 4. ve 5. sınıflarda yaptığımız sporda yetenek taramaları ile müthiş yeteneği olan çocuklarımızı keşfettik. İnşallah bu çocuklarımız geleceğin milli sporcuları olarak ülkemizi temsil edecekler. Sizler tabi sadece bu yetenekleri ortaya çıkartmakla kalmıyor aynı zamanda bu yetenekleri geliştiriyorsunuz. Bizim geleceğimiz bu çocuklarla şekillenecek. Geleceğimizi bu çocuklarla güçlü kılabiliriz. Her zaman dediğimiz gibi Nevşehir’imizi bütün paydaşlarımızla birlikte bir spor şehri haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu. Toplantı, Spor Bilgi Sistemi'nin tanıtılması, Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliğindeki değişikliklerin görüşülmesinin ardından soru ve cevapların değerlendirilmesi ile sona erdi.
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetlerinin işbirliği ve koordineli şekilde yapılabilmesi için İlimizde görev yapmakta olan Beden Eğitimi Öğretmenleri değişen talimatların anlatılması ve yeni sezon planlaması yapmak üzere Spor Hizmetleri Müdürlüğü Okul Sporları birimi tarafından "Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantılara, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı, Okul Sporları İl Temsilcisi Ercan Kılıç, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörler katıldı. 
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık; "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin okul sporları faaliyetlerini önemsiyor, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için yapılan tüm çalışmaları destekliyoruz. Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin Spor Bilgi Sistemi hakkında bilgi edinmesi ve Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliğindeki değişiklikleri öğrenerek planlamalarını buna göre düzenlemeleri için verimli bir toplantı olmasını temenni ediyorum." dedi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir: "Milli Eğitim Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız ortak bir şekilde okullardaki spor faaliyetlerini yürütüyorlar. Son yıllarda iki bakanlık arasındaki yapılan protokollerle beraber çok güzel çalışmalar yapılıyor. Yapılan bu çalışmalarla Türkiye'nin spor konusundaki gerçek potansiyeli ortaya çıkıyor. Bu çalışmaların temelinde sizlerin değerli emekleriniz var. Birkaç yıldır 3. 4. ve 5. sınıflarda yaptığımız sporda yetenek taramaları ile müthiş yeteneği olan çocuklarımızı keşfettik. İnşallah bu çocuklarımız geleceğin milli sporcuları olarak ülkemizi temsil edecekler. Sizler tabi sadece bu yetenekleri ortaya çıkartmakla kalmıyor aynı zamanda bu yetenekleri geliştiriyorsunuz. Bizim geleceğimiz bu çocuklarla şekillenecek. Geleceğimizi bu çocuklarla güçlü kılabiliriz. Her zaman dediğimiz gibi Nevşehir’imizi bütün paydaşlarımızla birlikte bir spor şehri haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Toplantı, Spor Bilgi Sistemi'nin tanıtılması, Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliğindeki değişikliklerin görüşülmesinin ardından soru ve cevapların değerlendirilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.