Sitenin sağında bir giydirme reklam

Öğrenci ve öğretmenlere trafik eğitimi

EĞİTİM 13.04.2023 - 09:05, Güncelleme: 13.04.2023 - 09:05
 

Öğrenci ve öğretmenlere trafik eğitimi

İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Kurugöl Köyü İlkokuluna trafik eğitimi verildi.
  İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı  ‘’Trafikte Parlayan Yıldızlar’’ projesi kapsamında öğrencilerin okula geliş ve gidişlerinde daha görünür olması için Kurugöl Köyü İlkokuluna jandarma personelleri tarafından eğitim verildi. Eğitim kapsamında genel trafik kuralları, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, karşıdan karşıya geçme kuralları, yayaların hareket tarzı, okul taşıtlarında hareket tarzı, inme ve binme kuralları ile ilgili olarak öğretmen ve öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi vardı. Okul çantaları için yansıtıcı özellikli “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” yazılı sticker baskı ve broşür dağıtımı yapıldı.    
İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Kurugöl Köyü İlkokuluna trafik eğitimi verildi.

 

İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı  ‘’Trafikte Parlayan Yıldızlar’’ projesi kapsamında öğrencilerin okula geliş ve gidişlerinde daha görünür olması için Kurugöl Köyü İlkokuluna jandarma personelleri tarafından eğitim verildi. Eğitim kapsamında genel trafik kuralları, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, karşıdan karşıya geçme kuralları, yayaların hareket tarzı, okul taşıtlarında hareket tarzı, inme ve binme kuralları ile ilgili olarak öğretmen ve öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi vardı.

Okul çantaları için yansıtıcı özellikli “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” yazılı sticker baskı ve broşür dağıtımı yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.