Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO’da bayramlaşma programı düzenlendi

GÜNCEL 22.04.2023 - 18:30, Güncelleme: 22.04.2023 - 18:30
 

NTSO’da bayramlaşma programı düzenlendi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlenirken programa iş adamlarının yanı sıra siyasi partiler büyük ilgi gösterdi.
  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. NTSO Başkanı Arif Parmaksız NTSO üyelerinin Ramazan Bayramı’nı kutlarken bayramlaşma programına iş adamlarının yanı sıra siyaset dünyası da yoğun ilgi gösterdi. Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen bayramlaşma programına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, NTSO Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, siyasi parti il başkanları ve milletvekili adayları ve işadamları katıldı. NTSO’da bayramlaşma programı hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.  
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlenirken programa iş adamlarının yanı sıra siyasi partiler büyük ilgi gösterdi.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. NTSO Başkanı Arif Parmaksız NTSO üyelerinin Ramazan Bayramı’nı kutlarken bayramlaşma programına iş adamlarının yanı sıra siyaset dünyası da yoğun ilgi gösterdi.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen bayramlaşma programına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, NTSO Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, siyasi parti il başkanları ve milletvekili adayları ve işadamları katıldı.

NTSO’da bayramlaşma programı hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.