Sitenin sağında bir giydirme reklam

NTSO Üyelerini İtalya Tarım Fuarına Götürecek

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2014 - 16:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NTSO Üyelerini İtalya Tarım Fuarına Götürecek

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız  yazılı bir açıklama yaparak NTSO’nun üyeleri için  12 -17 Kasım 2014  tarihleri arasında İtalya’nın  Bologna kentinde düzenlenen Uluslararası  Tarım  ve Ekipmanları Fuarına gezi organizasyonu yapacağını  belirtti Yazılı açıklama’da EİMA fuarına katılmak isteyen üyelerin en geç  25 Ekim tarihine kadar Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na  başvurmaları gerekiyor. Bologna’da gerçekleşecek Tarım Fuarı’nda, tarım makine ve ekipmanları,traktör,ulaşımaraçları,taşımaekipmanları,yembitkileri,tahıl kök bitkileri,hasat işleme ve iklimlendirme makineleri,sebzecilik ve özel bitki yetiştiriciliği,yenilenebilir endüstriyel hammaddeler gibi bir çok ürün sergilenecek. NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız  açıklamada talebin yeterli olması halinde fuar organizasyonunun gerçekleştirileceği ve fuar organizasyonunun KOSGEB destekli olacağı  ifade etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız  yazılı bir açıklama yaparak NTSO’nun üyeleri için  12 -17 Kasım 2014  tarihleri arasında İtalya’nın  Bologna kentinde düzenlenen Uluslararası  Tarım  ve Ekipmanları Fuarına gezi organizasyonu yapacağını  belirtti
Yazılı açıklama’da EİMA fuarına katılmak isteyen üyelerin en geç  25 Ekim tarihine kadar Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na  başvurmaları gerekiyor. Bologna’da gerçekleşecek Tarım Fuarı’nda, tarım makine ve ekipmanları,traktör,ulaşımaraçları,taşımaekipmanları,yembitkileri,tahıl kök bitkileri,hasat işleme ve iklimlendirme makineleri,sebzecilik ve özel bitki yetiştiriciliği,yenilenebilir endüstriyel hammaddeler gibi bir çok ürün sergilenecek.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız  açıklamada talebin yeterli olması halinde fuar organizasyonunun gerçekleştirileceği ve fuar organizasyonunun KOSGEB destekli olacağı  ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.