Sitenin sağında bir giydirme reklam

NTB'den Adalet Komisyonu Başkanı Tabak'a ziyaret

NEVŞEHİR 22.12.2023 - 20:27, Güncelleme: 22.12.2023 - 20:27
 

NTB'den Adalet Komisyonu Başkanı Tabak'a ziyaret

Nevşehir Ticaret Borsası heyeti Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına atanan Ali İhsan Tabak'ı makamında ziyaret etti.
  Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uslu Tombalak HSK tarafından 2023 yılı Yaz Kararnamesi ile Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına atanan Ali İhsan Tabak'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Adalet Komisyonu Başkanı Tabak'a yeni görevinde başarılar temenni ederken, hayırlı olması dileğinde bulundu. Ziyaretinde Borsa olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Salaş, “Nevşehir Ticaret Borsası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için. Bu konuda her kesimle el birliği ile gönül birliği ile çalışmaya ayrı bir özen gösteriyoruz” dedi. Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak ise Nevşehir'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Salaş ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti. Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ardından son buldu.
Nevşehir Ticaret Borsası heyeti Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına atanan Ali İhsan Tabak'ı makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uslu Tombalak HSK tarafından 2023 yılı Yaz Kararnamesi ile Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına atanan Ali İhsan Tabak'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Adalet Komisyonu Başkanı Tabak'a yeni görevinde başarılar temenni ederken, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaretinde Borsa olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Salaş, “ Nevşehir Ticaret Borsası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için. Bu konuda her kesimle el birliği ile gönül birliği ile çalışmaya ayrı bir özen gösteriyoruz” dedi.

Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak ise Nevşehir'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Salaş ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.