Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nissa Petrol Otomotiv bünyesine “bpet” açılışı yapıldı

GÜNCEL 26.08.2023 - 15:27, Güncelleme: 26.08.2023 - 15:27
 

Nissa Petrol Otomotiv bünyesine “bpet” açılışı yapıldı

Nevşehir’de hizmet verecek olan Nissa Otomotiv Petrol şirketi bünyesinde hizmet verecek olan bpet petrol istasyonu açılış töreni yapıldı.
  İşadamları Adnan ve Ali Mumyakan kardeşler tarafından Nevşehir’e kazandırılan bpet petrol istasyonu açılış töreni yapıldı.  Düzenlenen açılış programına, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, 25.Dönem MHP Nevşehir milletvekili Mehmet Varol, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Nevşehir’de hizmete başlayan bpet petrol istasyonu protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle hizmet vermeye başlarken işadamı Adnan Mumyakan, böylesine anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm protokol üyeleri ve davetlilere teşekkür etti.
Nevşehir’de hizmet verecek olan Nissa Otomotiv Petrol şirketi bünyesinde hizmet verecek olan bpet petrol istasyonu açılış töreni yapıldı.

 

İşadamları Adnan ve Ali Mumyakan kardeşler tarafından Nevşehir’e kazandırılan bpet petrol istasyonu açılış töreni yapıldı.  Düzenlenen açılış programına, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, 25.Dönem MHP Nevşehir milletvekili Mehmet Varol, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Nevşehir’de hizmete başlayan bpet petrol istasyonu protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle hizmet vermeye başlarken işadamı Adnan Mumyakan, böylesine anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm protokol üyeleri ve davetlilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.